Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd személyesen,mindentlesnekmajomfejóekazt istujjákmikószarok
Má ez van tavaly 10m kp-ba ószott 64mill jövedéki
Ez valóban nem endurocross már, személyesen szerencsésebb... De a lényeg az, sajnos az alvilág sem a régi, begyűrűzött oda is a jellemtelenség, a piac miatt egymást dobják oda "csalinak"... És így már nem az igazi, amikor a saját "csapattársad" döf hátba...
Messzi laksz,keresztapjám egyik nagycég vezetőségébe van,megkérdem,de ide profi kell mindenbe.Nem igérek semmit,megkérdem.
Az tény, hogy elmegyenge vagyok, de néha van még szikra a holttérben. Elteszem az infót, kösz.
Egyelőre próbálok a szakmában valami nyugis alkalmazottit, ami mellett el lehet még valami vállalkozást indítani.

Nem köll valakinek angolul kiválóan beszélő építőmérnök? ...vagy ÉN?
Olyan kb
Mennyire forró a motyó amit vinni kell, azbesztruha kell hozzá? Én augusztus óta nem dolgozom, csak füstölöm az angol javaimat.. Sajnos nem bírom elviselni a hülyéket... Akiket ráadásul főnöknek kell tekinteni... Bár én az ostoba kollegáktól is kikészülök.. Nah mind1, ez van.. Mindhalálig motorozás... Úgyhogy 2 hétig még vagyok sztem...
Ahunvana,csak a sima
Jó éjt,ez igy van,olyan mig nincs nálunk,morzsolódás biztos lessszzzz
Nem publikus.2 variáció van.Vezetni kell mint a szállító,vagy píz keresi a pízt.fasz is kell hozzá,nem kicsi
Jóéjt Ferozzo!

keme, a maradék
Sajnos lóvés, nagyarcú nagyszájú paprikajancsik mindeg lesznek, de a jó társaságot, mint a jó kardot, kovácsolni kell.. Kellő "odafigyeléssel" ki lehet zárni a nem odavalókat, meg le is morzsolódnak... De azért, ahogy nézem, mégiscsak Ti a crosst nyomjátok, jól látom, vagy jól látom? Nah, valahogy úgyis lesz..
Énis lelépek, jójszakát a "maradékoknak"...
mi lenne az?
sok kis törp ásóval, lapáttal, pirinyó Bobcat-tel.
Részvétem!Tudok jót,csak veszílyes!
Heló akkó neked,mondjad mindig valakinek tericcsen le egy gumiszőnyeget mikor ugrassz
namostmártéllegjóéjtkedvesmindenkiabetegeknekpedigjo
bbulást
Mert nem érzem magam jól a cégnél, meg amúgy is el akarnak küldeni, a válság miatt bepánikolt a cég, és dobálják ki a hajóból a nem mindenáronfeltétlen szükéges embereket, engem meg pechemre kb. 2 éve termékmenedzsernek neveztek ki, ha maradtam volna műszaki tervezőmérnök, most tuti állásom lenne.
Csak lestem mi folyik itt
Ez mire is?
Igazíts ki, ha nem így van- ez csak az én szemszögem
Maga mé keresett állomást?
Ha nincs nagyon kipinásodva, van éle az elugrónak sokkal barátságosabbak az ugrások
bulííí
Minden mindegy,csak azt szeretnénk,mi, vének elérni,minden olyan legyen mint régen.Legyen bohóckodás, társaság.Ne az,hogy na itt a pízes majom,oszt azé megy jó, meg ez meg az.Mi nem nézünk le senkit ránk se kell felnézni.Tanúlni lehet,az egyszer fent egyszer lent meg mindenkire vonatkozik.Mindenki egyenlő oszt buliiiiiiiiii