Ez valóban nem endurocross már, személyesen szerencsésebb... De a lényeg az, sajnos az alvilág sem a régi, begyűrűzött oda is a jellemtelenség, a piac miatt egymást dobják oda "csalinak"... És így már nem az igazi, amikor a saját "csapattársad" döf hátba...
Az tény, hogy elmegyenge vagyok, de néha van még szikra a holttérben. Elteszem az infót, kösz.
Egyelőre próbálok a szakmában valami nyugis alkalmazottit, ami mellett el lehet még valami vállalkozást indítani.
Nem köll valakinek angolul kiválóan beszélő építőmérnök? ...vagy ÉN?
Mennyire forró a motyó amit vinni kell, azbesztruha kell hozzá? Én augusztus óta nem dolgozom, csak füstölöm az angol javaimat.. Sajnos nem bírom elviselni a hülyéket... Akiket ráadásul főnöknek kell tekinteni... Bár én az ostoba kollegáktól is kikészülök.. Nah mind1, ez van.. Mindhalálig motorozás... Úgyhogy 2 hétig még vagyok sztem...
Sajnos lóvés, nagyarcú nagyszájú paprikajancsik mindeg lesznek, de a jó társaságot, mint a jó kardot, kovácsolni kell.. Kellő "odafigyeléssel" ki lehet zárni a nem odavalókat, meg le is morzsolódnak... De azért, ahogy nézem, mégiscsak Ti a crosst nyomjátok, jól látom, vagy jól látom? Nah, valahogy úgyis lesz..
Énis lelépek, jójszakát a "maradékoknak"...
Mert nem érzem magam jól a cégnél, meg amúgy is el akarnak küldeni, a válság miatt bepánikolt a cég, és dobálják ki a hajóból a nem mindenáronfeltétlen szükéges embereket, engem meg pechemre kb. 2 éve termékmenedzsernek neveztek ki, ha maradtam volna műszaki tervezőmérnök, most tuti állásom lenne.
Minden mindegy,csak azt szeretnénk,mi, vének elérni,minden olyan legyen mint régen.Legyen bohóckodás, társaság.Ne az,hogy na itt a pízes majom,oszt azé megy jó, meg ez meg az.Mi nem nézünk le senkit ránk se kell felnézni.Tanúlni lehet,az egyszer fent egyszer lent meg mindenkire vonatkozik.Mindenki egyenlő oszt buliiiiiiiiii
Egyelőre próbálok a szakmában valami nyugis alkalmazottit, ami mellett el lehet még valami vállalkozást indítani.
Nem köll valakinek angolul kiválóan beszélő építőmérnök? ...vagy ÉN?
http://archiv.magyarszo.com/ar...
keme, a maradék
Énis lelépek, jójszakát a "maradékoknak"...
bbulást
Igazíts ki, ha nem így van- ez csak az én szemszögem