Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért ez nem ilyen egyértelmű nekem.. Az én véleményem, ha nem akkorát ugrasz, amekkorát KELL, akkor jön az, hogy úgy seggbetelefonál az ülés, hogy győzd összeszedni.. Na mindegy, majd alakul, de ezért ismételgetem, hogy nekem azért tetszik ez a mix, mert lehet gyorsan is menni, de lehet csísztatni is a kanyarban.. Nekem a terepmotorozás olyan mint a gokartozás, a legjobb kikapcsolódás, szórakozás.. Uff...
Az vitán felüli, hogy jó itt a társaság, bár a szakközépben a matektanárom is jófej volt az első órán...
Világos, technikailag a cross motor magasabb szinten van, az enduro nincs úgy kihegyezve, más az igénybevétel... Érdekes, a hungaroringen semmi bajom nem volt az elugrókkal...
akkorát kell repülni, amekkora még jólesik, avagy amekkorát MERSZ...én is inkább csak huppanok finomakat, havonta 20 centivel növelem
Az enduró lágy futóműve többet dolgozik, krossz rázósabb.
Nem olyan agresszív a motor, nem görcsöl a kezed be.
Ezek miatt.
Ugrani jó, de én is csak kicsiket próbálok, aztán ha elfáradtam véletlen ugrok 1-2 nagyobbat, met rajta marad a gáz
Mentem pihenni, jó éccakát!
Énis ezt látom, de akkor ez a beugratós endurocrossos oldal?
Hogy érted, hogy ... amíg a másik hibázik, elgurulsz mellette? Hol? Mert az enduronak közel sem olyan jó a futóműve a crosshoz.. Ergo hamarabb elfáradsz.. Na ezért tetszik nekem a vegyített... A másik, hogy azok a repüllllések sem jönnek be.. Mmint nézni szeretem, csak mikor rám kerül a sor.. A dedalon jó repülés előtt, de nekem valami olyan hatású kéne, mint amilyet az amerikai freestyle-osok szednek, akkor sztem nekem is bátrabban menne..
Mert jó itt a társaság
én nem is tudom, hogy kerültem ide...
Az enduro nem érdekel, csak a krossz.
Krosszal könnyebb rövid távon endúrózni, úgy gondolom- tán a súly miatt
Ahogy ezt én észrevettem, 80% krosszmotorral nyomja ezt a műfajt.
Endurocrosson nem tom ment-e már valaki?
(én 1xer tökölönde leintettek a 35ik percben, mikor kezdtem belejönni)
De a motorod nagyszerüen kíméli az erődet.. Amíg más pihen, hibázik, elgurulsz mellette
Magába is
Uraim!
Szép álmokat!
Jó estét!Mi se tudjuk
Eszterlánci cérna,cérna volna selyem volna belem kifordulna,mit tudom énnnn. Kinek a pap kinek a papné
Na csessze meg, leütöttem az entert, mintha sakkversenyen lennék... Léptem, nyomok..
Jóestét mindenkinek !
Monor ultra hoki volt, de hol volt benne az enduro?! Mmint 1-2 motorunkon kívül? Én azért vettem enduro-t, hogyha nemsok időm van motorozni, akkor csak rúghassak rajta, ésmár motorozhatok is.. De töredelmesen bevallom, nem is szeretem az erdőjárást.. Ezért örvendtem meg az endurocrossnak... De Ti most végülis motorrossz versenyeztek, vagy ami jön, vagy valami, vagy bármi?!...
Csika

Melyika legjobb cross lánc ami létezik?
D.I.D Gold Racing Chain 520ERT2 típusú láncot leszólta valaki!
Csak légy türelemmel...
Bíztató volt Monor.
Jó, hogy nem csak nagyon menők vannak, nekem olyankor mindig elment a kedvem- mikor egy körön belül kapod a másodikat
Mi jersenyzünk,oszt mi lesz kitujja,a banda meg majcsak nemhullik szíjjel
Még nem, nemrég jöttem haza, majd holnap.
"ment mint az ördög"
Na, úgy látszik szerveződik egy jó kis motoros társaság..
Remélem egész évben lesz ilyen moccolás majd, mint amit csak láttam 7végén.
A gödöllői 1wd-s srácokat láttam idén fóton, ők jól összeszaladt csapatnak tűnnek. Nem tom versenyeznek is-e, mindenesetre jól csinálják
Eszembe jutott mááááá,jemlikszem,jó volt