ááááá, viszaolvastam.....de minek, két őrült irogatott meg egy kedvesnek látszó néni
De most nem elég lendületes a beszélgetés, le vagytok lassulva, az más kérdés hogy én most értem haza, de ráérek, egész nap itt döglök, mivel kurvára fája térdem
jajjjj a lényeget elfelejtettem ...tegnap zsemberytől jövetbe budaörsi tescó parkolóba mit láttam .......
hát lefotóztam nektek ...hogy hol tart ma a tudomány hi-fi
az túlzás hogy motorozik,inkább csak ismerkedik vele meg van 1 hete a gép anno 20éve motorozott meg most megtetszett neki h én elkezdtem 2éve és rájött hogy neki is kell és vett egy ezres bálnát
amúgy nem vagyok táppénzen/nincs honnan ...fullra szabad úszó vagyok/ ....amúgy már meggyógyult a kezem .....ezen a hétvégén már megint majdnem eltört
zsír új kézvédőm 4 szer volt motorozni eddig .....abból háromszor balaeset érte őt is meg engem is
de mindig csak a gáz felőli vagánykodik aztán leszakad
De most nem elég lendületes a beszélgetés, le vagytok lassulva, az más kérdés hogy én most értem haza, de ráérek, egész nap itt döglök, mivel kurvára fája térdem
hát lefotóztam nektek ...hogy hol tart ma a tudomány
Kit kell hova visszaigazolni?
és akkor mivel foglalkozol?
zsír új kézvédőm 4 szer volt motorozni eddig .....abból háromszor balaeset érte őt is meg engem is
de mindig csak a gáz felőli vagánykodik aztán leszakad
Lenne már kész a motorom....