Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem szamit. holnap tanki?
ááá vazze...de fáj a fejem...
aszem nem én döngettem a mellem.... én csak mentem vittem és nem reklámoztam ennyi és engem fikázol... . és hazugnak mondasz....áááh hadjuk .
univerzális ragasztó meg valamiylen belsődarab?
kigyúrt vagy vagy tudsz valamit? avgy paraszterő? vagy cska szerencse?
hat enmeg soha.
kórházba kerültél? dehogy.. nagy bunyós vagy vagy mi?
na bammeg. kiszurtam a belso gumit. nincs javitom. mivel ragasszam be? otlet? holnapra kell.
ugyan ma en meg a verekedes. nem sok jo sult mar ki belole. hospital.
felre ne ertsd! mindenkit kedvelek. de inkabb senkirol nem mondanék velemenyt. te is egyfajta ember vagy. de hidd el elso perctol kezdve tudom ki mien termeszetu. ha az utcan elmegy melettem egy ember, maris tudom mit rejteget magaban. ez nem vicc. mar bebizonyosodott, kerdezz majd meg csillát! kibaszottul erzem az igazsagtalansagot , es a hazugsagot..
minek veszekedtek má naa? verekedjetek és vegyétek fle videjóra...
hahóóó te mit ittál..... ha jól emlékszem nem írtad,hogy más nem vihet csak te és te honnan tudod,hogy a másik mire gondol vagy mire nem mert te aztán nagyon vágod,hogy mi milyenek vagyunk
na látod erröl beszelek! na de semmi baj .en buszke vagyok ra hogy ijen vagyok. tudod 1000-bol 1 ijen lelku. es 1000-bol 10 ijen mint te, hogy eszebe jutatjak az ijesmit ,es tetre kesz. örülok neked.
fingotok sincs , hogy en mien vagyok
mondjad..... ne kímélj az te vagy a szentlélek... te őszinteség mintapéldánya...
ha tudom,hogy ez ilyen érzékenyen érint lófaszt se viszek....
erre inkább nem mondanék semmit. ha öszinte lennel te sem ezt itrad volna. ó te szentlélek.
ne bosszankodj árt a szépségednek ja ezek szerint másból ki se nézed... köszönjük,hogy eszünkbe juttattad és szóltál vagy,hogy így fogalmaztál.....
Remélem gabi meggyógyul és igen-igen repesztünk befele tankira a DRZ-vel.. mer ha nem megbolondulok az unalomtól itthon...
ó te ! ez most nagyon felbosszantott. eszetekbe sem jutott volna ha én nem mondom. talán másként fogalmaztam volna.
nem is kell úgy is tudjuk
uccse mondom meg hogy azé' .
mondom én azért maradtál hát le,hogy vizuállj .