Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bittos azé' kapott, mer' most a válság miatt olcsó
Ki kapta egyépként
ne sirankozz. van mit enni? akkomeg!
hát nekem mind1 mikor, csak ne essen az eső...
amikor ti. moci nelkul meek, szeges van fenn.
Én egy munkaszerződést találtam volna szivesen a fa alatt de sajnos csak parkettát találtam alatta.. Szilveszter fele már jó lesz mert már akkor lesz alatta más is..Tűlevél..
van aki yz-t kapott karira, azééé válság van..... mi lenne ha nem lenne akkor mit kapott volna?
megcsinálom, akkor mikor mész ki, holnap vagy vasárnap?
Vannak itt azért burzsoá emberek is..Ahogy el néztem a feltötött képeket.. Mondjuk nekem minden meg van ami a motorozáshoz kell.
Nem vágyom sisakra,bőrruhára stb..
Ű se tutta , világtalankodott
megcsinaztad a lemezem?
énse érzem a feelingjét, főleg h. én nem kaptam olyan jó ajándékokat mint itt egyes emberek , amiket feltöltögetnek a fotóalbumukba...
te mész a tankira?
ooouu he te vagyol mán jólelkű jól tetted
kineztem a pályára, vittem a hajlékonyaknak egykis ham-hamot,meg 1 flaska bort. .a pálya oan mint a tukor.
Tőlem is
Nem,egyelőre csak érdeklődő volt.Azt mondta megy megnézni egy fiatalabbat nyíregyen és ha úgy alakúl akkor visszajön érte.
akkor nem tudom mit mondott ez a nőszemély .
Tán eladtad a Tónyót?
Nekem is...full ugyna az...
Hell!

Csak én nem érzem ezt a karácsony fílinget?Nekem teljesen olyan ez a pár nap mint az összes többi ebben az évben..
jó reggelt
én benne lennék a holnapban, vasárnap is jó de akkor lehet kawás haverral megyek, ő meg nem jön terepre igazán....
Holnapra eláll , aszt tőllem mehetünk lőni neki
Mongyuk a miénkkel szemben pont nincs utca, csak egy bolt, de van ott a főutca másik oldalán 2 másik is , az biztos ,h egyik sincs messze. Vegyed megfele, segitek költözni!
na E mán massína a javából