Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ott is esik
Mi szar idő van halljátok...
Az van. köszike,viszont.
bódog karacsonyt nektek is .
Szevasztok kérlekszépen.
Sziasztok!
Háj E! Merre vótál?
No csákány E
nem felejtem el!
Köszönöm,igyekszem pozítívan hozzáállni a dolgokhoz amennyire csak lehet.
Nincs itt semmiféle probléma illetve félreértés.Beadtam egy csomó helyre az önéletrajzot de basztak visszaszólni bárhonnan is.Ezek nem slágerszakmák voltak elhiheted.Mindegy,majd csak lesz valami..
Sajnos vannak az ember életében nehéz periódusok, kétszer éltem át azt, hogy bezárták a munkahelyet ahol dolgoztam. Az elsőnél még nem volt családom de 19-évesen is rosszul esett, ekkor 6hónapig kamionokat rakodtam. Legutóbb meg 2003-ban a Hajdú-Bét csődjét éltem át akkor már családdal és lakáshitellel a nyakamban. Abból is feltápászkodtam valahogy de idegileg nem volt egyszerű. Sikerült újra munkát találnom, de mivel már két ilyet átéltem mindíg bennem van a félsz, hogy mi van ha...
Ezeket csak azért írtam ide, hogy mindíg pozitívan kell gondolkodni, bízni kell és nem feladni. Ehhez kívánok sok erőt, mert én tudom, hogy nem egyszerű az ilyet átélni.
akkor ne felejtsd elhozni ha megyunk .
ha éhes leszel, elmesz komuves mellé segedmunkasnak elhiheted. nekem ha nincs munkam, akkor altalában ott kotok ki. oszt leszarom hogy ki mit gondol, meghogy minek is tanultam. korgo gyomorrol szar az elet, na meg ha még csaladod is lenne. ajjaj , meg szart is lapátolnek.na oszt ezert lenne nagy arcom, mert mindent elvallalok , nem vagyok rest .meg hogy nincs munka, valsag van, ugyan hagyuk má. felre ne ertsd ,de aki akar dolgozni, az talal munkat.
Az asszony is ebben a csónakban evez, majd lesz valami.
Azt tudom ,h életemben nem voltam egy napot sem munkanélküli, viszont dolgoztam már ótóbontóban, voltam kétszer házaló ügynök meg sokszor vagonpakoló éjjeli melós. Fingom nincs a munkanélküliség ről, számomra nem is létezik ,viszont van ,h meg kell alkudnom az önérzetemmel.
Január 3tól megszűnik a munkanélküli segélyem..Az aztán minőségi élet lesz utánna..
Imu, megírtam a cuccot, most meg nézem , már láttam, de ebből sose elég :D
Nem is akartam én sajnálkozni és a szennyest kiteregetni meg pláne nem.Csak tudod hiába akarsz meg hiába rakkolsz Te meló után ha még arra sem méltatnak,hogy egy telibevert mélt küldjenek,hogy ne haragudjon de nincs szükségünk magára.
Előrébb nem lennék vele csak tudod a szándék a fontos..
Egy idő után meg az ember belefárad a sikertelenségbe..
Ok ,nem tudhatjuk a más baját, viszont mindenki a maga szerencséjének a pogácsa és tapasztalatból tudom, h a sajnálkozás nem visz sehova.
Mielőtt bármit válaszolsz, gondold át ,h hányezer és hány tizezer embernél élsz "minőségibb életet" és ,h mennyit kell tened érte?
állítólag tudja mert valami haverjaik melletti pecórol van szó a főutcától jobbra a ti utcátok körül (azt mondta szembe)
Honnan tudod,hogy van mit enni?Honnan tudod Te,hogy nekem mit és mennyit kell beosztanom és mire jut éppen vagy mire nem jut?Lehet meglepődnél..
mikor
egy 16 éves gyerek, nemtom ki az... a fotógalériákban van a másidok oldalon...
"Ha majd a bőség kosarából
Mindenki egyaránt vehet,
Ha majd a jognak asztalánál
Mind egyaránt foglal helyet,
Ha majd a szellem napvilága
Ragyog minden ház ablakán:
Akkor mondhatjuk, hogy megálljunk,
Mert itt van már a Kánaán"

Ezt a verset ajánlanám egy két politikusnak.Lenne min elgondolkozni.