Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazad van...akkor majd szétnézek valamerre... .
Naki!
Nem hárpi, hanem harpi i!Holnap 9-10 körül ott vagyok!
Inkább megéri egy kicsit gyűjtögetni mint megvenni egy kakikt..
Most akcióba egy B-Star 10 ezer forint....szerintem azt még ha szar akkor is megéri...max ha elbaszódik veszek egy komolyabbat...vagy már én sem tudom....lehet inkább veszek egy spool-t majd pár hónap múlva...
Amit én vettem elég gyorsan lepattant lett..A harmadik felvételnél az újjról lepattant a patent.Kb.egy év alatt megkopott a bőr a hasrésznél..Egy kis festéssel rendbe lehetne hozatni éppen.A belseje igen jól tartja magát és a protektorozással sincs gond.Esni nem estem benne így erről a dologról nem tudok nyilatkozni..
az nem rossz..
B-Star-ról nem hallottam eddig rosszat.Bár enm tudom..lehet az lesz..végülis szezonra legyen meg a ruci az a lényeg...
bűűűűűr
Kordura vagy bőr?
Testvér az rmc-be nem vennék kabátot..Kivéve a beringet Én vettem ott bőrdzsekit,egy nagy rakás fos volt..Ha jót akarsz akkor inkább gyűjtögessél hozzá kicsit és vegyél jobb minőségűt..Spool-tól kezdődik a kabát..Az az alja..
Okés,ha tudsz alkudni akkor ingyén neked adom
ma mindent eladunk
nekem is van egy 2 részes bűr shox, M-es , egyszer estem benne, meg át lett festve , de nem nagyon van látszatja, nem csúnya ,30eFt az ára
jaja..meg egy cross gatya kő még meg egy csimma...oszt jóvagyok..
ja tizenhuszonkörül van cordura kabát
voltam a kokonál kilestem egy spool 2 részest 80
eriggy be Kokóhoz
már kinéztem az RMC-be 15-ér akcijóba egyet...csak vacsi új....gari jól jön néha...
áááá ez nagyon horrorisztikus összefosnám magam
ha jo lesz neki, akkor megvárom a 7végét,hátha gyűlik egy kis della, aztán meg szemtelenül lealkudom az egyik srác által árult 2 rossz rozsdás ikszkónt
oksa
nézz szét az apróban hátha találsz valami kisebb méretet.
na majdan jól felpróbálom
ja tényleg...az rám hatalmas...
Frankó.. én is eladtam az akrákat,azt akarta megvenni.Még anno beszéltünk is róla.