Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szépjóestét.
Meddig van kiárusítás? Mer jövőhéten befektetek egy kabátba meg pár apróságba...
És még életben vagytok ! Úgyhogy minden rendben !
A ma is sétáltam egy keveset a hortobágyon,de már a haverjaim is unják a sok gombát!Lehet ebből kéne benzint csinálni !?
Ebben az évben nemsokmindent, egy maszkot meg egy kesztyüt, ha kedvetkapnék rabolni.
Vettem régebben kupakokat endurógatyát, nitrókesztyüt-csizmát, meg mindenféle bizbaszt.
főleg kordurái vannak, de az elég sok
hámégjóhogy, összegyűlt a della? .
Mit vettél Z milyen ruhákat forgalmaz
Háj
Nagyon fasza lett a gomba , nemgyőztünk dicsérni
Na akkor jövő héten viszem a sok pííííztttet oszt vehetsz sisakot !Kedden megyek Debibe, betudod hozni a kipuffokat?
ez ott van aszem
fűűha, megnéztem az árát, ha mocskos-űbernagy kedvezményt csinál akkor is sokba kerül,jelenleg . marad a mostani
Na előkerültetek végre
Mire? Hjc-ből csak hq1 et vegyél.
Jóvan , de már korábban is odahordtam egy reklámtatyó pízt, a hq1-est is ott vettem jó akcijósan, miután az Imetnél felpróbáltam ,de ott sok let volna
Lehetne ott még egy kicsit cigánykodni... Amúgy a gyöngyvirágon érdemes lenne még kérdezősködni..
ha eltudnám adni a mostani sisakom lehet beneveznék egyre még én is
Hee Z, hivatkozz rám, lehet kapsz még egy kis bónus kedvezményt
Nah, be is nézek hétfőn, ott csináltam már már jó vásárt
Am sajnálom ,h befejezi, de várható volt, mert már a tavaszon is beszélte ,h alig döcög a bót.
fel is hívtam 12.M .
köszi
Ment a mél e
Oksa,nem felejtem el..
A telefon számot ne feledd
Csumi aszem 10 körül
Jó reggeltet E!
Korán volt a kelés.. Meddig tartott az este?
Debrecenben Kokonál az Erzsébet utcán kiárusítás van... befejezi az árusítást... majd nem beszerzési áron adja a dolgokat... akit érdekel ..érdemes bemenni hozzá sisak, gatyók, olaj, stb...