Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oksa
szegesel kapcs. minden jo ahogy Zé mondta. elore szolok nagy melo!
akkor majd .oké?
csáóó
én meg most állok neki betétet cserélni... pénteken kicserélték szerencsére....
Csákány divix
megint kezdődik a pangás?
Akkor hajrá
Nah akkor jövőhét hétvégén és a téli szünetben gumigyártás...meg ha leesik a hó akkor motorolok kicsit mer elvileg szerda körül a henger is jó lesz a simón....meg a dt kedden,szerdán jó lesz...aztán jövőhéten szerintem motorosruha..kari után meg sportcső a dt-re meg 60-as henger meg pár tuning a simóra...aztán yáron szétdolgozom az agyamat és összejön a lóvé egy pitbikére és tudok menni végre én is a tankira motorozni...wííí...amánjólesz...
A csavarfejen belül szoktak rakni egy számmal kisebb kopott abroncsot, amiről levágják kétoldalt a drótperemet vagy simán pálmával bele kell ragasztani tűzolttömlőből egy megfelelő hosszuságu darabot.
és a belső? nem szúrjaa ki vagy nem csípi ki ha kicsit gyűrődik?
mer ha nem akkor jövőhéten nekiállok és csinálok pár garnitúrát az ismerősök sok rossz simson gumijából...
Tavaly télen itt a mezőn a tehenek itatója befagyott...de olyan szinten hogy 1200-es kereklámpás ladákkal is rámerészkedtünk...nagyon durva volt....mit kaptak ott a simók meg a babetták jaaaj istenem...
Nem, de a földet annál jobban szaggatja
Legzsírabb pedig a jó befagyott tavon verni neki
még akkor is fasza vót, amikor simson starral nyakig beszakadtam vagy kéthétig nemkellett utánna suliba menni
Há de nem szakítja át egy idő után a gumát?
jeges csúszós úton....nem megyek simóval pályára...csak itt a környéken el marháskodni vele...előre akarok hogy fogjon az eleje meg hátra középre hogy tudjak gyorsulni aztán a kanyarba meg had csússzon...
okés...be kéne ugranom valameik nap szétnzni milyen cordurák vannak..mer már nagyon kék....
Tavaly a Sanyi haverom miden bütyökbe tett egy 6oscsavart, ugy hogy kivül volt az anya + még a végét flexel levágta hegyesre. Na az elment mindenen keresztül és még jó tartós is volt
Háj! Azt írta az öregember, h ezév végéig, mert akkor tervezi Csabi, h bezár.
csakany. .mien formatumu a pipe 5? mert szereztem drivet.
csumi .szegest attol fugg mire akarod hasznalni? jegre vagy hoban. mert a szegessel hoban .de ha csak havon,akkor mas a hejzet.
nah majd megkérdezem... amúgy nem tod meddig van kokónál kiárusítás?
Majd imut kérdezd ha előkerül ő a nagy mestere a szegelésnek .
Lassan neki kéne állni a szöges gumi készítésnek...miylen módszert ajánlotok?
Háj ahaaaaa értem persze csinázza mindenki a dolgát oszt majd lesz valami . akkor azért felpattintom és majd látjuk mondjuk nincs az a gatyarohasztó.... . na akkor jó munkát csak ügyesen én meg szert teszek egy két jó filmre
Reggelt!
óhee mindenki dógózik..nekem is le kéne szedni a karbit a DT-ről végre...de nincs erőőő..