Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sajnállak, na majd legközelebb
na reggelt
Gyík.... ha komolyan érdekel az album megvan... 174 Mb, dupla CD Deluxe Edition amúgy igen, nem 101-s a lány és olyan jó hogy nem vagyok ezzel egyedül
na mentem, sziasztok
majd viszünk magunkkal szendvicset ha mást nem
Há' odahaza jól főz, meg főzött már nekünk a Rabócsiringen is bográcsosat de sztem a tankin esőbe nemnagyon adná neki a nomádílet
méé, nem jól főz?
Nah attól félek én is , h majd az főz , ,
vagy van 1 jobb ötletem... szedjük össze a fórumos csajokat, majd ők főznek ránk
hozd az asszonyt, majd főz ránk
itt se volt ahol tanítottam, kurva nagy sík placc, csak hát egyszer elfogy az út, az út végén meg volt 1 fasor.... előtte tuskósor... szépen ugratott 1et és úgy neki a fának szegény motor is kapott azért... fejidom leszakadt de majd palmatex megfogja
Am mit reagált K....ke a bögyösmacákra? ,
De ki késziti el , me' én mindig nagygázt húzok és odaígetem
nagyon jó az öklet . már úgy hiányzik a szervezetemnek egy jó kis perkelt
jut eszembe Ami áj no szpik inglis megkérdem az asszonyt mit is jelent letöltenéd nékem ezt a lédy gyagya albumot .
van egy kevés, de viszünk láncfűrésztet, aszt ledöntyük előtte, mögötte meg a másik brigád összevágja és pörköltöt főz, mire visszaér
hozzad ki a tankira ott nincs fa... .
nincs videó,
hát még nincs tisztában teljesen a kezelőszervekkel, azt mondja túl sok ez neki egyszerre
ÓÓÓÓÓ szegény veszélyes üzem nem világosítottad fel a fakanál nem csinál E féle sérüléseket persze csak vicceltem had ügyeskedjen az eksönről nincs kép
még jó hogy nem a traktort adtam a segge alá, nem igen úszta volna meg ennyivel
hát motorozni tanult épp, magyaráztam neki hogy hogy smint, mondtam neki hogy váltson is ne csak 1esbe kínozza az apriliát, aztán sikerült is neki feltenni 3ig... de a kanyart elfelejtette bevenni, állítólag bepárásodott a plexi, de szerintem a kuplungot húzta a fék helyett , szerencsére nem lett csak ennyi baja, meg a karja meghúzódott, azt fájlalja szegény
hogy is történt más sérülés . .
nekiment az akácfa
Nagyon bevan itt a topik csajosodva