Azrét gondolom, hogy dugulás mert valamennyit kap....csak így sziszeg meg nyikorog a dugó..de lassan hazajövök vele..leszarom..akk se telefonálgatok..ha megragad akk így járt...
Szerintem amúgy dugulás...a múltkor is így volt..mentem vele hazafele és 2-3 km után megjavult...monnyuk most nem most is annyi volt míg haza jöttem....valami genya van a rendszerbe szerintem majd kitakarítom ha ráérek...
Ma olyan jót motoroztam, enduróztam jó felázott nedves homokon...hm....nem kicsit jól esett...csak a végére beszart a motornak a külön olajzása...de majd megoldódik...
Az horgászás nélkül is nagyon tökjó
Nem kell hozzá horgászbot, az csak felesleges idegesítő tényező
De sztem ezt most itt abbahagyom, mielőtt valaki leüt érte
Hmmm...unalmas.....én egyszerűen rabja vagyok ennek az "unalomnak". Kinn a természetben, szép zöld minden, közben várom a kapást egyszerűen csodás számomra. De a legelbűvölőbb mikor egy éjszakai horgászat után hajnalodik, látni a nap első sugarait, madarak százai kórusban csicseregnek, beszippantani a hajnal kristálytiszta levegőjét, közben pedig jó forró kávét kortyolgatni. Ha csak ezekre gondolok máris oda vissza futkos rajtam a hideg.
Halálunalmas
A motorozás meg soha nem unalmas!
Tóra csakis úszni, meg napozni jó kimenni
Feel the sunshine, let the summer in
Azt viszont imádom!
És azóta tudom, h tudok úszni, mióta itt lakok Nyéken, és párszor be kellett repülnöm a tavvvvba
Hatalmas nagy örömömre és voltam mindig a legkönnyebb, és engem volt a legjobb bedobálni.....
dászpuskaszerűaknavető.................izé.....az a nem semmi.