Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja .
Felvettelek BÉÉÉLLAAA!
Őszinte részvétem az egész családnak!
Ha tudunk valamit illetve érdeklődőt akkor az msn címen feltétlenűl jelzünk majd.
Megértem, csak a közös témátokba beleszoltam.
Gabcsika motorja eladó, sajnos nem tudunk mit tenni.
Ha tudtok valakit szoljatok tollisandorne@freemail.hu cimre
Köszönöm.
nem akarom a szinvonalatokat ezzel az én keserüségemmel rontani csak kérésem, hogy ha ugy gondoljátok irjatok hozzá a épekhez is egy pici kis szeretet dolgot, az iwiwen is a fényképekhez. Megköszönöm nektek .
Vigyázzatok magatokra
köszönöm, én is megtaláltam már szerintem "ál" név , miért kell és jó neki szórakozni.
Értem akkor csak Bagster űlést írjak?A zselés nem kell?
a zia névre nem ad semmit,ugyhogy itt még meg sem szólitották ezen a néven
nézd meg nekem légykedves egy zia nevezetü akar velem feltétlenül beszélni, irtam neki és nem válaszol. Ezért keresek róla közelebbit, melyik témához illetve szolt -e egyáltlaán már .
megköszönöm a válaszod. És köszönöm a gyertyagyujtásod, remélem teszitek továbbra is, az iwiw oldalán az /emléken/ van még két video nézzétek meg. Fájdalmas nekem.
Őrület ............
http://www.youtube.com/watch?v...
http://
videa.hu/videok/zene/to...
csak BAGSTER z750/z1000 re
Mi ennek a hivatalos neve?Bagster zselés űlés?z750 és z 1000-re is jó?
E in this moment-you always belived
De de még semmi
itt nem hirdeted meg?én amit ide felraktam eddig,max 1 hét alatt elvitték
Eladóóóóó! 45-50
Pedig ugyanaz az énekesnő mindkét in this moment számban csak a stílus változott..
Mióta változott(április 6 után)én sem tettem már fel semmit..ami addig volt lejárt de én sem rakosgattam cuccokat..Fotózd le a zűllést oszt ha feltudom rakni,felrakom..Meg megnézem mennyi pénz kellene rá..
Jobb napokat nektek mint ameilyen nekem van.
Szeretnék segitséget kérni, hogy kell keresni, lehet-e egyáltalán keresni név szerint hozzászólok melyik témához illetve mikor jelentkeztek be?
Ja ez tök zsír teccesz nekem is
Fúúúú.....de gáz
Ahaaaaa....nem tudtam hogy is megy ez ezért is kértelek meg
mikó nyalunk?
Ha úgy vagyon akkor gyere oszt majd lesz valami..vagy nem de az biztos..
Szeva Apapali!
Jaja..a név is megvan mán..már csak a pulyák hiányoznak..