Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és szőrér szőrt csere
Hát de hawerek na, az más volt!
Most meg hótt hideg van. Debrecen mellett hol szánkóztok amugy is?
Igen,igen
Hallod a hétvégén csörgök és megyünk..... ..........
Mi zu?
b..ki vasárnap feltörték a garázsomat, elvitték a Timi keróját. .... Most meg fő a fejem.. Állitólag csak kerókat lopnak! Még jó h a gyerek kerója a szervizben volt! Ezek után a lakásban lesz tárolva.............
eszem megálllllllllll
ok így már értem mié nem kell a miénk
Helló Kop
húzok fürdetni még gyüvök
neem
4 szoba 2 fürdő nagy konyha étkező... pince,fásszin, garage,5 ól külön emésztővel 3000 nm telek,stb .
képet nem linkelek..... me nincs....
He a mienk nem érdekel 8ért?
pfff... ez jó kis pecó E.
Háj Kárl köszi az bíz nektek is hajráááá....
Na az a fasza... ezek ki is mentek a fejemből hajrááá ááá a klímának semmi köze hozzá....te is bevetted,hogy a gólya hozza... szerelmeeem rumcááááájsz E . E meg a pecó
Fú,most nézzük a képeket az asszonnyal , gratula a kicsihez
Gondolom e öröm e bódottág
otthoni költségek: ügyvéd, hazautazás, amig házat el nem adjuk törlesztés fele, stb.
kedvcsináló?!? ne is mondjad, egy hete rágom a körmöm de lehet csak a klimaváltozás miatt.... remélem... vagy igen, vagy nem de az biztos

gyönyörű kiccsaj de ki az a rumcájsz mellette?!?
amánfasza itthoni költsééégeeek . na azt vágom... óvodába is Sztahanov volt a jeled ááááhhh....nem kell gyúrás az buzicsigás a szemöldököm ne szedessem . . hintaszék...makkospuska oszt agyad neki udvarlók egy kis kedvcsináló... .
nincs még melom, de ez nem baj me 1fizuból is otthoni szint felett élünk, nekem csak azért kell minél hamarabb job, hogy az otthoni költségeimet fizessem. de természetesen minél hamarabb szeretnék dolgozni. én szeretek dolgozni
ha jönnek az udvarlók, ideje lenne kezdeni kigyúrni magadat
akkor jól van akkor melód van má köszi minden ok má lassan jönnek az udvarlók jó a buli csak sok a k.....g .
Hát majd megmondjuk mi neked,hogy mi a jó
de tényleg.
semmi xtra, megvagyok. és nállatok? gyerek? munka?