Áhhh akkór az nem sogorom volt 100%! Nálunk nem szokás koszos motorral körözni!Idulás elött minimum egy törölgetés alap!Nyári poros napokon meg mikór haza érkeztem volt mikór kompresszórral a felniket lefujtam hogy ne vigyorogjon a peren a pór.
Én nem is nagyon néztem a szinét, csak ,h nagyon koszos-sáros motor volt. A Mikepércsin az egyik mol-kúton tankolt az ember, egyedűl volt, mi már régen megtankoltunk és indultunk, míg a pók vidáman űlt a benyakúton és valami kaját igyekezett bebúrkolni
Bár nincs haver 150kg de 120 tuti megvan. Nagy 2 ajtós szekrény a srác. Bordó fazer volt az is? Ha igen, akkor lehetséges hogy őt láttátok. Múltkor együtt motorozott egy cbr-es haverommal. Mondja Tamás, hogy már ilyen 210 körül mennek, ő fexik a plexi mögött, ez a nagy darab gyerek meg ugyan úgy ült a motoron mint 60-nál, még csak előre sem hajolt vagy valami.
Nem tudtuk előre, amikor nem találtunk senkit Debibe , Harpi javsolta, h menjünk ki Újfaluba a város szélére valami gumishoz, aki árúl motorgumikat is. Aztán Ladány, aztán vissza Debibe.
40el? hülye vagy? én 140el járok mostanában