Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szombaton tokajba, ma álmosd léta debrecen tanki vámospércs kört mentem:D

40el? hülye vagy? én 140el járok mostanában
Jó hogy beleszerettél.
Há nem Tokajba vótá? Amúgy, ha jövőhét utána akkor már meg lesz az aksim is és szabályszerűen mehetünk.Persze én csak 40km/h-val..
KawaDe szép! Beleszerettem!
pont ma voltam arra Te.... gyakoroltam is az 1kerót meg stoppit megint a héten nemigen tudok menni, majd talán jövőhét után....
Hejhó..látom itt vagy csak nekem nem írsz... Mikor gurulunk egyet a szobor fele? jöhetnétek páran mi is mennénk páran és el marhulnánk ott..nem
király volt, meg kipróbáltam a gps konzolt majd ha megyünk vmi hosszab túrára jol fog jönni, vagy ha megyek Pestre
szarul jöt ki! Jó van az van ilyen. És azt meg sem kérdem hogy jó volt e motorozni ebben a remek időben!
Ma lett kész pont..:D:D mert pénteken jött meg a légszűrő..majd elmehetnénk valamerre, hogy leteszteljem..igaz még aksi nincs de az hanyagolható..
nem, csak a felni, de hazafele megkűttem 150el és lehullott a por
És homokos lettél?
na voltam ma is 1 laza kört, álmosd-Létavértes Debrecen, Tanki és haza, mentem 1 kis enduró kört is, de ez a homok...
Áhhh akkór az nem sogorom volt 100%! Nálunk nem szokás koszos motorral körözni!Idulás elött minimum egy törölgetés alap!Nyári poros napokon meg mikór haza érkeztem volt mikór kompresszórral a felniket lefujtam hogy ne vigyorogjon a peren a pór.
Jó reggelt!
jaó reggelt, ma is jó idő lesz
Én nem is nagyon néztem a szinét, csak ,h nagyon koszos-sáros motor volt. A Mikepércsin az egyik mol-kúton tankolt az ember, egyedűl volt, mi már régen megtankoltunk és indultunk, míg a pók vidáman űlt a benyakúton és valami kaját igyekezett bebúrkolni
Bár nincs haver 150kg de 120 tuti megvan. Nagy 2 ajtós szekrény a srác. Bordó fazer volt az is? Ha igen, akkor lehetséges hogy őt láttátok. Múltkor együtt motorozott egy cbr-es haverommal. Mondja Tamás, hogy már ilyen 210 körül mennek, ő fexik a plexi mögött, ez a nagy darab gyerek meg ugyan úgy ült a motoron mint 60-nál, még csak előre sem hajolt vagy valami.
Ja vágom szal akkór spontán jött! Na mind 1. Áhh ő nem 150 kg
Egy csomó fézert láttunk, az egyiken egy 150 kilós pacák űlt
Nem tudtuk előre, amikor nem találtunk senkit Debibe , Harpi javsolta, h menjünk ki Újfaluba a város szélére valami gumishoz, aki árúl motorgumikat is. Aztán Ladány, aztán vissza Debibe.
spanomnak is ilyen fazer-e van. Bazz pont akkor vette tavaly mikor én lezúztam a kawát.