Jóreggelt!Sziasztok
Tarka: örülök hátizsákként még nem proszáltam, jut eszembe
ha kiveszed belülről az "oldalfalat" (belső zipzár alatt) akkor menet közben is kényelmesebb, nekem kicsit magas volt, de ennek ellenére szeretem
nem hát. azt a gumit kis pénzért kicserélik,más baja meg nincs. talán annyi, hogy a taljánok elqrták a tervezést...ha hátizsákként veszed fel akkor fordítva van az egész...
Hát hajátok én nagyon meg vagyok vele elégedve!Tetszik is viszonylag erősnek is tünik és biztonságosnak!Szerencsére alighasznált és még az ára is jó volt.Mikór én voltam akkór még meg volt a feketés-rozsaszin a Thomas-sárga és ott votl a szürke fekete!Én a szürkés feketét bróbáltam fel meg a mostani egyémet mert az ugy jól is nézetr ki meg egy árba voltak!A szürkés feketét azért nem vettem meg mert nem volt koptatója és én jobban szeretem a szines cucokat szal ez lett!Állítólag angliából hozzák be.Kérdez rá ha gondolod meg vannak e még?!
Tarka: örülök hátizsákként még nem proszáltam, jut eszembe
ha kiveszed belülről az "oldalfalat" (belső zipzár alatt) akkor menet közben is kényelmesebb, nekem kicsit magas volt, de ennek ellenére szeretem
kockás zászló forever
- Egy fél téglát kell belecsavarni.