Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Császtok!
Uhh de rég nem voltam itt. Basszus de szégyenlem magam.:S No, nem baj.Miújság van?
mikor lesz forgalomba állítva a kawics?
nadrág alatt nem láccik
Sufnitunnnying.
pár réteg szigetelő szalag jah és én nadrág alatt hordon, úgy nem karcol...
lefényképzem neked
helló,
vettem én is egy térdvédőt, te mit tettél a csavarokra hogy ne karcolja össze a tankod?
oké, majd gyere fórumra és írok ez ügyben, meg még hátha csatlakozik vki
aha ertem
na majd ezt megtargyaljuk meg vegulis van harom nap....vegulis benne vok de fugg a dolog a pentek estetol is
tokaj irányába valamerre, pontos elképzelés nincs, evés lenne vhol, mondjuk akár tokajban, vagy útközben is lehet :) majd megbeszéljük meg úgyis megállunk szerintem több helyen, mi legalábbis megszoktunk állni dumálni közben meg néha megitatni a lovakat
de ez akkor tokaj lennne? es csak jovunk meg megyunk....?v vhol esetleg ennenk is?v h van ez tervezve?mas hely johet szoba?v vmi elkepzelest a naprol irj mar...
Lelkileg veletek leszek!és ott veretek mögötetek!Majd nyáron bepótoljuk.
eddig akkor Veled 4en lennénk ami biztos, de ha tudsz még valakit akkor nyugodtan hívj, menjünk jó sokan
en mindenben bennne vok :) csak ne uljek itthon meg legyen joido....
jó, semmi gond, de aki még tud jönni az szóljon nekem nyugodtan
nekem nem jó a hétvége mert családi összeröffenés lesz! de azért köszi!
Akkor együtt imádjuk ezentúl.
oda ne add már a 2 kezed gixit számíttasd be aztán rizlingeljél egyet most kapsz mellé egy eredeti rozé delevárit!
szombaton benne lennétek 1 motorozásba?
Istenem de szép Repsol Hondád van!Áhhhhh A két kezemet oda adnám egy ilyen ért. Ja de akkór hogy vezetném!
sima! nekem összejött de volt aki mr been showt csinált az egyetem megállójában! úgy röhögtem majd beszartam bernáth lefulladt pedig ő is már vagy 15éve nyomja! r6 sanyi meg füstöltette a hátulját miközben felszeretett volna jönni! nem hiába hosszú volt a tél!
hehe, nekem sosincs gondom padkával, de még hosszabb lépcsőkkel se