Nem tudom..szerintem lehet akkor is bulizni ha kevés a pénzed de én úgy nem szeretek elmenni.Soha nem voltam tele pénzzel de azért mostanság egy 5-ös jó ha van nálad,alsóhangon..és akkor még nem is eresztettük bő lére..
Bárkit szivesen látunk aki normálisan tud viselkedni de azt hiszem bármelyik fórumba mentek majd torzsalkodni mindenhol ez lesz a reakció előbb-utóbb..
Nem utál itt senki senkit,mivel ez egy relative demokratikus fórum így mindenki oda írogat ahová akar..Csak normális hangnemben tegye azt..Ennyi szerintem elvárható kulturált emberi lényektől..
Nagyon szépen megkérünk benneteket arra,hogy a nézeteltéréseteket ne ezen a fórumon rendezzétek mert itt senki sem kíváncsi az óvodás viselkedésetekre.
"Megmondalak anyunak mert meglested a kukimat..Én vagyok a szép,meg a jó motoros és te meg egy kis csicska vagy mert csak esni tudsz,meg jól összetörni magadat bibibííííííí..."
Az ilyen és ehhez hasonló dolgoktól kíméljetek meg minket.Ha van valami bajotok egymással akkor személyesen beszéljétek meg egymással.
Köszi!
csak én jelenleg más "bulira" gondoltam de mindegy hagyjuk, lényegtelen
majd leesik egyszer, aztán nagyot puffan
lehet nem is aprilia volt
csak mert annyit néztem gyagya lettem, ezért is maradt a simsonájt
az nem pegaso volt, hanem rabassa... asszem
sorry
más: szerinted csak ha pénz van akkor lehet bulizni?
Nem nagy teljesítményű ez..Igaz,hogy 650-es de lehet vagy 50 ló maximum.Ez egy könnyen kezelhető kis gép..
jah és nem ilyen nagy teljesítményű
amúgy én is néztem Pegasot, a faluban volt, de mire felhívtam eladta
Milyen frankó kis motort találtam..és nem is lenne túl drága..aprilia pegaso
aszzem ketten maradtunk Balu
egymásra mutogatás, keresni hogy ki a hibás...
és hol marad az őszinte emberi megbocsátás? hova lesz így a világ....
ez is a te hibád dh.... folyton követsz...
keresek magamnak egy másikat....
Nagyon szépen megkérünk benneteket arra,hogy a nézeteltéréseteket ne ezen a fórumon rendezzétek mert itt senki sem kíváncsi az óvodás viselkedésetekre.
"Megmondalak anyunak mert meglested a kukimat..Én vagyok a szép,meg a jó motoros és te meg egy kis csicska vagy mert csak esni tudsz,meg jól összetörni magadat bibibííííííí..."
Az ilyen és ehhez hasonló dolgoktól kíméljetek meg minket.Ha van valami bajotok egymással akkor személyesen beszéljétek meg egymással.
Köszi!
volt mikor részegen irtam ide..ill a győribe..
érdekes volt....