Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor gondolom úgy megb@sztak a yard urak, hogy azóta sz@rnod sem kell, mert egyszerűen kiesik belőled.
engem kaptak el jogsi,biztosítás,kétszemély,bukó nélkül + kis gyorshalytás és ezt egyszerre követtem el!
Neeee ne ingerelj me mingyá rejája megyek azasszonyrahátúlrú szakadt körömme szárazon ha nem főz egy kávét
juj hát attól félek is egy kicsit hogy meglát, bukó nélkül jogsi nélkül. de hátha nem

láttam hogy vertétek ... attól függetlenül hogy nem vauzok a pit topikba mindig olvasom
juj... valami rajzot mellékelj, mert így nem fog menni
nem is
Elhiszem, majd a polisz lássa meg, lesz elfenekelés
Mi meg innen a pittopikból öten vertük a reptér melletti kis gokartpályán, zsír vót , pedig estünk egy csomót
Morgennnnn! Amika lesd meg a lendkereket szerintem lehet az ék szált el és nem jó helyen van a gyújtásod ill. a motorodé
Na még egy agreasszivitásra halylamos nöstény egyed!
mert ! vágod?
Há míííííír?
na ne sukárkosodjál itt, mert az nem szeretem
arany esőt!olcsó benyát!
az is jöhet majd elolvad

olvastad hogy vasárnap hóban motoroztam az utcánkban? nadon jó vót
Mit kívángattok már? Mégtöbb havat?
ÉN IS
kííííííííííííííívánok!
esetleg csak istenanyu , az meg számomra csak egy van
De jó hogy eszembe jutott, hogy téged kérdezzelek meg. Egy Isten vagy. Köszönöm.
Helyes
az eredeti Dumpin' szám nem ez, ez csak remix a Hussein Fatal-al és a Papoose-al
Véletlenül nem tudod ennek a zenének a címét, ami EZ alatt a vidi alatt van? Én kérdeztem a srácot még a feltöltés napján, de baszott válaszolni.