Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2E-es fordulaton egy gázfröccs és kb a vázat magára hajtogatja a blokk bukókeretnek.
RTM
Jó reggelt.láttam egy eladó RSV blokkot , tegyed bele azt
reggelt

lehet nem is simo blokkot nézek bele, hanem valami mást megoldható lenne ugye?
sőt... lekapom róla a fényforrásokat is stuntolós lesz

R. (eni) S. (imson) T. (unning) Kft.
áhh egy szimcsiblok nem drága meg van bőven belőle!
sziasztok
én nem haragszom, kiverem pénzzel a szemét, költse gyógyszerre
csak hát most a háziúr rámbízta a nemes feladatot, hogy keressek egy működőképes blokkot

esetleg valakinek-valami? kp.ban fizetek
Vagy gyorsan összehajigálták, hogy legalább addig működjön míg egy palimadár vevő kipróbálja. Na ez aztán szopcsi a köbcsin.
de mindez lényegtelen, mert vasárnap megkaptam Öcsikét
mondtam hogy én kipróbálás nélkül meg nem veszem... háziúr persze: "nem mehetsz, hó van, elesel" én meg: " és akkor mi van? majd felállok !"
haversrác tök pozitívan állt hozzá: "a kocsim elől induljunk!", felült mögém, végig ezt mondta" Reni óvatosan! Reni lassabban! Reni elfogunk esni.... jáááááááj"
de aztán végül nem estünk el, az utca végén leszállt, csaptam egy félkört, megkérdeztem, hogy mehetünk visszafele? erre Ő: inkább gyaloglok köszi

nagyon jó ez a havastéma

mondjuk olyan nagyon nem mentem gyorsan, mert bukó nem volt rajtam
na szóval akkor pörögjünk:

kiderült hogy Gézukám nem is Gézuka, hanem tudjajóédesanyukája hogy micsoda
szombat reggel negyed 9-kor elvitte a szaki, este 6-kor felhívott, hogy sajnálja de ezt nem lehet megcsinálni, teljes blokk csere kell
amik vannak a motorban alkatrészek, azok nem is belevalók, nagyon úgy néz ki hogy több fajta motorból volt összerakva, a főtengelybe belevan verve valami vasdarab, nem jók a furatok, a menetek.... semmisem! Ilyet még életében nem látott.... 1. valaki ennyire nem értett hozzá, hogy összegónyálta, vagy 2. valaki levette a kispolcról az alkatrészeket, oszt összerakott belőle egy motornak látszó tárgyat

összefoglalva: "nincs nagy baja"
Jóóó reggelt mindenkinek.
szép februári reggelt mindenkibe
hallóó

A messzi tajgán egy szőrmebundás ember vadászni tanítja a fiát.
- Látod, ott a medve - és puff lelövi. - A húsáért vadásszuk. De nézz csak oda! Ott egy geológus - és puff, azt is lelövi. - Azt meg a cigarettájáért.
uri emberhez méltóan egy hiéniás wcbe és szerencsére csak ketten voltunk én meg wuk!
Csak keményen!
Ajtót? Vagy esetleg valakinek az arcát?
Uhhh én nagyon berugtam!
hali én keresek kx250 97 utánit megragadt hiányos sérült stb 062004829957
Egy nagyobb v2-es mocit akartam és azért adtam el..
Balu80!
Mikor adtad el a Z 750-et és miért?
Reggelt...
Én is berúgtam
berúgtam