Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó estét!
Nekem is kettő van még, uh ráérünk még agyaskodni, h hova visszük, bár én az előzőt is lepattintottam még mielőtt lejárt volna rólla a négyév
Nekem még van 2 év a műszakiig, de ha úgy fog kijönni tényleg összeszervezkedhetünk majd...
Nekem meg anno a TZR-ben összerágta az adásvételit. Emléxem egyszer kérte rendőr és megjegyezte olyan kis viccesen, hogy ezzel az adásvételivel mi történt? Megrágta az egér? Mondom most azonnal menjen lottót venni, nagy esélyei lennének a nyerésre.
nem hiszitek el nekem felmászott egy egér a robogómba a szemem láttán!Pont akkór mrntünk motorozni haverral na mondom kihajtom belőle!Oda vltunk veretni vagy 2 órán át,mikór jöttem haza és letettem a motort a garázsba akkór az a szemét egér kiugrott a robogómból és elszaladt!Olyat néztem hogy csak na! És volt még olyan ajas hogy beleköltözött a robogó faridomjába!behordott tolltól kezdve mindent a kis nyavajás aligbirtam a szerelő nyilásson kiszedni a vackait!Ha én velem nem történtvolna ez meg én sem hiszem el!
nincs
hogy áll a motor? készen van?
Nymiii fincsi sült hús motorozás előtt.
kicsit büdös lenne ha jönne a jó idő és égne az egércsalád a dobba
egér
Mondjuk én egére gondoltam, de lehet van benne valami!Az a piszkos genyó egér van olyan rohadék hogy beleköltözzön!
ha mosod akko ne menjen bele a víz... nekem 4,5 vagy 5 centi az átmérője avégének és könnyen belemegy m,sásnál ha nincs bedugva , meg van aki azt mondja ha sokáig tárolod be kell dugni h. ne rozsdásodjanak be a szelepek, ebben is van biztos vmi...
Jó lett! De azt nem értem a dugó minek kell a kiduranóba?
Jó éstét!
Néztem is nagyot, mondom ez tényleg bonyolult. Nekem a láncvédő 3 nap volt. Első nap reggel 8-13-ig, második és harmadik nap pedig 2-2 órahossza.
4-5 nem 45
nah látod, ezzel meg mégtöbb a munka, ledarabolod leköszörülöd, hegeszted, méregeted h. jól emeljen meg hogy fent is maradjon ha felemeled stb stb, rozsdamarózás, festés.... eddgi benne van 45- délutánomba, de még lesz 1-2 ,ire teljesen kész persze a délután alatt 16-17től 19ig-et érts
Én a zxr 250 láncvédővel voltam így. 4-en akartak rendelni pénzért. ÁÁÁ mondom hagyjatok békén, elég volt egyszer megcsinálni.
áá, nem gyártok senkinek, sok időbe van ez nekem igyis magamnak megcsinálom másnak semmi pénzért, illetve ha megfizetnék rendesen esetleg
Vagy te?
az emelő vagy a motor?
Jó nehéz E