aki a mai világban házat vesz az vagy hülye vagy nem normális
olyan kurvasok van eladó amit meg lehet kapni albérletbe fillérekért
aztán ha épp máshol van meló le lehet pattanni egy hétvége alatt
egy 5 millás ház-lakás(ennyiért vagy nagyon lepattant van vagy nagyon vidéken) 40 évre bontva havi 10 pénz és nem javítottál semmit
aztán ahol 5 milla egy ház azt meg lehet kapni max 15ért albérletbe
van egy millád(a család csak össze tud rakni valamennyit), esetleg szocpolra bevállaltok két porontyot(már ha asszonypajti marad), aztán felrántani pár forintot...
a kamattámogatott hitelek miatt dec. 31-ig érdemes lépni
Országgyűlési képviselőn már agyaltam én is.
Csak sokat kell hazudni, nyalni a seggeket, vastag bőrrel a pofán belevigyorogni az emberek arcába,, fűt-fát ígérni és lehet összejönne vmi
Van itthon asszem elég sok jármű.Van dolog velük.Most ráztuk gatyába a Gastrát.Elég jól sikerült amilyen hányadék vót.
Jön Öcsi Gastrája.Arra is kell meló.
A ház alatti Garázs/pince meg szűk erre.Kéne egy akna kényelmesen tenni-venni.Motoron is van meló mindíg ami jó lenne nem szem előtt állandóan kipakolva-bepakolva.
garázst, műhelyet pedig úgy építeni, hogy még véletlenük se érje el az építési engedélyezés határait...
ja meg minek is műhely? szerelni autót/motort? számold ki, hogy mennyibe kerül 1 m2 garázs+ a szerszámok és lehet elgondolkodnák egy szerelő havarkodásán....
Hasonló cipőben vagyok én is.
Mellékes kellene..... másodállás vagy maszek mert a mostani meló mellett van rá idő.
Nálunk is megy a téma, hogy ház kellene , de ugye csak hitel jöhet szóba. Azzal nem is lenne gond csak az önrésszel aztán megy a huzavona menjen maradjon milesz
Mostani helyzet nem szar, de lépni kellene, aztán ahhoz meg a motorolás háttérbe kelljen szoruljon egy időre ( lenne gép csak max mz etz horgászni járni meg kanyarogni )
Ez annak a jele, hogy idősödik az ember és a család fontosabb, mint az egyéni önző szórakozások? ....
Kicsit elegem van a ződből.
Azok a rohadt fenyők megnőttek mint az állat.
Tülevélből összejön vagy 20 talicskányi 2 havonta.A fű állandóan gyomosodik.
Igen fárasztó verkli.
Persze ha van kertész nem gond.
Plusz van egy fél galambházam hétvégi bontásra.
másfél millából elképzelhetetlen hogy ilyen kéró kijöjjön