125-ösben szerintem Endurót érdemes venni,könnyen lehet megtanulni vele motorozni,elmész vele árkon bokron is ha kell, és ha esetleg esel sokkal kevésbé sérül mint mondjuk egy speed moci,és kevesebbet is fogyaszt
Asszem 16 év az alsó korhatár A1-es jogsira (az jó 125-ösre). Igen, van teljesítmény korlátozás de papiron a 125-ös motorok mindig beleférnek az A1-be, az már egy más kérdés hogy valójában mekkora a motor teljesítménye .
sziasztok! még csak 15 vagyok de tervezem hogy letenném a jogsit 125 re + vennék is egyet, és lenne egy pár kérdésem.
mennyibe kerül átlagosan egy műszaki vizsga, mennyit kell adózni utánna, ill. mennyi a casco, milyent érdemes venni 150 e ft környékén?
Végre normálisan mutatták be a motorosok helyzetét! A szavazásból azért kiderült hogy még mindig egyáltalán nem érdekli az autósókat hogy mi is közlekedünk...
ühüm.. igen, a dátumok már csak ilyen dolgok. főleg a nők számára
ma mentem volna én is, csak nem tok bejutni a garázsba, mert elhagytam a távirányítómat sebaj, legalább dolgoztam valamit. jövő7en elvileg jó időnk lesz már, csak holnap nem. bár, amit manapság a meteorológusok teljesítenek..
a törött motor szomorú látvány, nekem is tegnap a körúton vagy 5ször kellett menekülnöm, mert a majmok leszorítottak. vigyázni kell mocskosul..
Háát.....ööö,csak kiderült hogy nem ma van a Gólyatábor.....Meg este megyek el itthonról....de azért ma is motoroztam egy kicsit a városban, és sajna láttam egy törött motort...rendőrök...De nem láttam a motorost...
Voltam motorozni: Hidegkút-Solymár-Pilisvörösvár-Csobánka-Pilisszentkereszt-Dobogókő-Pilisszentkereszt-Csobánka-Solymár-Hidegkút! útvonalon:) kb 70-75km!
Nagyon jó az idő...nem süt a nap, de meleg van!
Jó éjt!
A biztosítás egy évre 6000 pénz,cascó rá hülyeség
Bocsi,de én most lépek aludni,mert tegnap 4-kor feküdtem le aludni,és nem aludtam sokáig,és hulla fáradt vagyok!
Jóéjt! Sziasztok
Mennyire jó lenne ha itt volna Andi!!!!
Ki vagy? Bálint vagy Andi?
mennyibe kerül átlagosan egy műszaki vizsga, mennyit kell adózni utánna, ill. mennyi a casco, milyent érdemes venni 150 e ft környékén?
ma mentem volna én is, csak nem tok bejutni a garázsba, mert elhagytam a távirányítómat sebaj, legalább dolgoztam valamit. jövő7en elvileg jó időnk lesz már, csak holnap nem. bár, amit manapság a meteorológusok teljesítenek..
a törött motor szomorú látvány, nekem is tegnap a körúton vagy 5ször kellett menekülnöm, mert a majmok leszorítottak. vigyázni kell mocskosul..
Nagyon jó az idő...nem süt a nap, de meleg van!