Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

125-ösben szerintem Endurót érdemes venni,könnyen lehet megtanulni vele motorozni,elmész vele árkon bokron is ha kell, és ha esetleg esel sokkal kevésbé sérül mint mondjuk egy speed moci,és kevesebbet is fogyaszt
Szia Petrus!
Jó éjt!
A1 16 évtől,maximum 15 lovas lehet a gép papíron,
A biztosítás egy évre 6000 pénz,cascó rá hülyeség
Jaja....De Neki most nagyon jó dolga van, mert egy csodálatos helyen nyaral!!!!

Bocsi,de én most lépek aludni,mert tegnap 4-kor feküdtem le aludni,és nem aludtam sokáig,és hulla fáradt vagyok!

Jóéjt! Sziasztok
Én 17évesen csináltam meg A1-re a jogsit, de azt nem tudom, h hamarabb is lehet-e...?! de sztem 16 éves kortól!
Sajnos csak Bálint :)

Mennyire jó lenne ha itt volna Andi!!!!
Asszem 16 év az alsó korhatár A1-es jogsira (az jó 125-ösre). Igen, van teljesítmény korlátozás de papiron a 125-ös motorok mindig beleférnek az A1-be, az már egy más kérdés hogy valójában mekkora a motor teljesítménye .
Szia!
Ki vagy? Bálint vagy Andi?
Szia Petrus :)
az előbb elfelejtettem kérdezni, hogy a 125 ös jogsinál van e teljesítmény korlátozás.
sziasztok! még csak 15 vagyok de tervezem hogy letenném a jogsit 125 re + vennék is egyet, és lenne egy pár kérdésem.
mennyibe kerül átlagosan egy műszaki vizsga, mennyit kell adózni utánna, ill. mennyi a casco, milyent érdemes venni 150 e ft környékén?
Végre normálisan mutatták be a motorosok helyzetét! A szavazásból azért kiderült hogy még mindig egyáltalán nem érdekli az autósókat hogy mi is közlekedünk...
Le a kalappal a Napló elött. Végre egy normális riport.
A reklám után a tv2-n a Napló cimű műsorban motorosokról lesz szó!!!! Ajánlom figyelmetekbe!
:P haha....
ühüm.. igen, a dátumok már csak ilyen dolgok. főleg a nők számára

ma mentem volna én is, csak nem tok bejutni a garázsba, mert elhagytam a távirányítómat sebaj, legalább dolgoztam valamit. jövő7en elvileg jó időnk lesz már, csak holnap nem. bár, amit manapság a meteorológusok teljesítenek..

a törött motor szomorú látvány, nekem is tegnap a körúton vagy 5ször kellett menekülnöm, mert a majmok leszorítottak. vigyázni kell mocskosul..
Háát.....ööö,csak kiderült hogy nem ma van a Gólyatábor.....Meg este megyek el itthonról....de azért ma is motoroztam egy kicsit a városban, és sajna láttam egy törött motort...rendőrök...De nem láttam a motorost...
maci, nem úgy volt, h ma mész balcsira?
Máxál holnap utazik 10napra Görögo-ba! Ugyhogy most nem lesz egy ideig....aztán meg én megyek nyaralni....Váltjuk egymást :)
Dobogó kőre nem mentem fel teljesen, met vizes volt az út....
az jó kis túra, én múlt szombaton voltam ott, de sztem holnap is elnézek, ha ilyen szép idő lesz!
Voltam motorozni: Hidegkút-Solymár-Pilisvörösvár-Csobánka-Pilisszentkereszt-Dobogókő-Pilisszentkereszt-Csobánka-Solymár-Hidegkút! útvonalon:) kb 70-75km!
Nagyon jó az idő...nem süt a nap, de meleg van!
na ez nem jött össze...egy képet akartam beszurni,de nem sikerült...
Legfrissebb időjárás jelentés
Lemostam a motoromat, most csillog-villog