Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!!
Ja, és persze Yamahát béreltünk.
Akkor ezt nézd!
ZsuBaby!

Csak azárt kérdeztem, mert a kép alján ott volt az "aliraki szöveg", akkor tévedtem. De ezt nézd meg én még odakünt is a márkát reklámoztam.

ZZRich,

nem, ez Korfun volt és Korfu városban.
ZsuBaby!

Csak nem Rodoszon voltál, Falirakiban?
Nekem bizony h nincs msn-em:DD
Petrus nem gond..:))
Jó reggelt!
Én láttam.....szegény, de mondjuk ez azért van, mert minden áron ő akar lenni az első, és mindig valami történik, multkori futamon szar volt a váltó,előtte esős futam volt.....Nagyon akar,de nem jön össze!
Vazz, láttátok, hogy szegény Talma mekkorát bukott? Nagyon sajnálom, megérdemelte volna a gyôzelmet.
Ja! Hogy te nem a Motorshow1-ra gondolsz Upsz
És mennyit voltak ott Talán 2 mp-t míg elhúztak
Tegnap, azaz szeptember 17-én volt egy MotorShow Kisvárdán. Voltatok ott? Vki?
Jó estét mindenkinek. Nekem nagyon jó volt a 15.-ei pályanap. Az utolsó menetben, jó ritmusban tudtam menni. Remélem 30.-án mégtöbbet tudok menni (szaltó nélkül). LX: Tavaly én is szarabbakat mentem, miután kidöntöttem a kerítéslábat. Sebaj, gyere két hét múlva, aztán majd valamit elkövetünk .
Mégsem te vagy az Máxál?! Valaki felvett msnre, azthittem hogy Te vagy,de olyanokat irogat....gondolom,nem Te vagy!De akkor KIII???????
Hali!

Látom sikerült megcsinálnod az msnt Máxálvirág! Ügyi vagy!
Lehet, próbáld meg v.kivel felvetetni magad hátulról ahogy a pályán mész meglátod a hibáidat és tudsz belőle tanulni!
igen, már rácsodálkoztam nem értem miért?

LX
na ja... remélem... most feladós hangulatban vagyok...

LX
de nekem ez már a sokadik napom, és mentem már sokkal gyorsabban is.... nem is az idő bosszant annyira (na jó egy kicsit) hanem az hogy nem is igazán éreztem hogy hol van a hiba... lehet hogy még bennem van az esés?!?!

LX
LX_ZX amíg ti mociztatok mi Andrew-val szereztönk egy 18+ piros kört
Legközelebb!
Ilyen volt a második pályanapom
+ majdnem ledobattam magam a gépről (hideg gumi+hideg aszfalt)
De a nap végére se jött meg a feeling. Vannak ilyen napok..
Pajzs

nem, nem volt jó... nem ment... lassú voltam mint egy reumás csiga.. sajnos nincs új rekord... annak is örültem volna hogyha a közelébe kerülök... de nem... nem ment...
A rendezés hibátlan volt!!!!
A másik pozitívum pedig az új csizma volt! Nagyon kényelmes, és tartja a bokát rendesen!

LX