Én láttam.....szegény, de mondjuk ez azért van, mert minden áron ő akar lenni az első, és mindig valami történik, multkori futamon szar volt a váltó,előtte esős futam volt.....Nagyon akar,de nem jön össze!
Jó estét mindenkinek. Nekem nagyon jó volt a 15.-ei pályanap. Az utolsó menetben, jó ritmusban tudtam menni. Remélem 30.-án mégtöbbet tudok menni (szaltó nélkül). LX: Tavaly én is szarabbakat mentem, miután kidöntöttem a kerítéslábat. Sebaj, gyere két hét múlva, aztán majd valamit elkövetünk .
de nekem ez már a sokadik napom, és mentem már sokkal gyorsabban is.... nem is az idő bosszant annyira (na jó egy kicsit) hanem az hogy nem is igazán éreztem hogy hol van a hiba... lehet hogy még bennem van az esés?!?!
Ilyen volt a második pályanapom
+ majdnem ledobattam magam a gépről (hideg gumi+hideg aszfalt)
De a nap végére se jött meg a feeling. Vannak ilyen napok..
nem, nem volt jó... nem ment... lassú voltam mint egy reumás csiga.. sajnos nincs új rekord... annak is örültem volna hogyha a közelébe kerülök... de nem... nem ment...
A rendezés hibátlan volt!!!!
A másik pozitívum pedig az új csizma volt! Nagyon kényelmes, és tartja a bokát rendesen!
Csak azárt kérdeztem, mert a kép alján ott volt az "aliraki szöveg", akkor tévedtem. De ezt nézd meg én még odakünt is a márkát reklámoztam.
nem, ez Korfun volt és Korfu városban.
Csak nem Rodoszon voltál, Falirakiban?
Látom sikerült megcsinálnod az msnt Máxálvirág! Ügyi vagy!
LX
LX
LX
+ majdnem ledobattam magam a gépről (hideg gumi+hideg aszfalt)
De a nap végére se jött meg a feeling. Vannak ilyen napok..
nem, nem volt jó... nem ment... lassú voltam mint egy reumás csiga.. sajnos nincs új rekord... annak is örültem volna hogyha a közelébe kerülök... de nem... nem ment...
A rendezés hibátlan volt!!!!
A másik pozitívum pedig az új csizma volt! Nagyon kényelmes, és tartja a bokát rendesen!
LX