Gondolom..:))))) Most mennem kell Petra..:((( Légy jóó kislány :))) És ha holnap nem tudnék jönni..akkor...őő vigyázz magadra míg én..nézegetem a félmeztelen adonisz testű horvátokat:DD
Miért nincs kedved Horvátba menni??? Biztos nagyon jó lesz! Én már alig várom,h szeptemberbe mehessek...Mondjuk mi motorral megyünk, 40fős társasággal:) Uhogy ott biztos nem fogunk unatkozni!
Még nem olvastam az e-mailt....
Én nagyon jól éreztem magam, péntek este fél9-3-ig voltam, fél4-kor kerültem ágyba,és 10körül keltem, mentünk apuval motoros csizmát nézni + ezt-azt. Du. kérdezi,h nem emgyek-e Velencére, de mondtam,h amilyen állapotban vagyok, nem mennék le....
szombat este is elmentem otthonról, olyan 2körül sikerült lefeküdnöm aludni...Ugyhogy a 7vége jó volt!
Nem igazán tudok mit mesélni.. Nem voltam. :)) Hallottam róla h sokat ittak...:DD Ennyi...írtam emailt..de baromságokat:DD hehe:)) Szóval a hétvégém abból állt..hogy..néztem ki a fejemből :( Holnap éjjel Horvátország :) És Te ? milyen volt?:..:))
Jövőhéten 24.-én mész ki??
Én nagyon jól éreztem magam, péntek este fél9-3-ig voltam, fél4-kor kerültem ágyba,és 10körül keltem, mentünk apuval motoros csizmát nézni + ezt-azt. Du. kérdezi,h nem emgyek-e Velencére, de mondtam,h amilyen állapotban vagyok, nem mennék le....
szombat este is elmentem otthonról, olyan 2körül sikerült lefeküdnöm aludni...Ugyhogy a 7vége jó volt!
Én fejből tudom a sajátomat.....
Irtál e-mailt? vagy itt mesélsz a 7végéről?
ebben bízom én is hogy 1x csak megtaláltok!
LX