raktam már fel néhányszor a házamat ide, nincs semmi titkolni valóm(kezeit széttáró) sőt az adatlapon az arcom is társul mellé sokatokkal ellentétben(kezeit széttáró) bár szerintem nem a titkolózás miatt nem meritek felrakni a pofázmányotokat csak egyszerűen olyan rusnyák vagytok, hogy sértené az internet szabad világát. 😂 Tényleg qrva nagy informatikus vagy beütötted a gógle keresőbe, hogy tűz nagykőrös és kidobta a madács utcát 😆 Egyébként 10 éves a sztrítjú. Azóta sokkal faszább kerítésem van én magam telepítettem(fetrengős)
Látod, csak tudni kell használni a keresőt - ezért vagyok én informatikus, te meg... Pipi! 😅
Most télleg írjam le? Akkor mindenki tudni fogja, hol lax, azt meg nem akarom (gondolom, te se) Jónéhány itt írogatóról tudom, nem nehéz, az emberek annyit pofáznak magukról...
nem baszod, én 280 kilométerről(kezeit széttáró) Hajnali 4 óra után 10 perccel bejelzett a nokia c2-őm, hogy hőmérséklet eltérést érzékel a d2-es szektorba és már is küldte az élő videót, közben leadta a segélyhívást a 911-re meg a 105-re egyszerre(meghajlós)
kurvára utálok gödröt ásni 😂
Most télleg írjam le? Akkor mindenki tudni fogja, hol lax, azt meg nem akarom (gondolom, te se) Jónéhány itt írogatóról tudom, nem nehéz, az emberek annyit pofáznak magukról...
Ebben gondolkodsz?