De tévútra vitt,ugyanis te beütötted a bmi kalkulátorba a két adatomat majd közölted hogy dagadt vagyok.Annyi eszed nem volt hogy a tisztán látás végett megkérdezd hogy sportolok-e mit mennyit ,csinálok-e valamit ami boríthatja az egészet.Szóval de,szépen elvitt a tévútra.
Ez már bő két hónapja történt, nem is meséltél róla... el is voltál tűnve, csak az tűnt fel, kevesebb az 1 oldalas hozzászólás 😁
Te odaát voltál a kocsmában? Hogy nem vetted észre, hogy ég?
Nem kell hozzá szélsőség,én sem tartozok a szélsőségek közé mégsem vagyok elhízott,viszont a bmi kalkulátor alapján igen.Egyszerűen ez a két adat igen hamar tévútra tud vinni.
A zsír új ariston ott van a kép jobboldalába dobozába, mint ahogy az új kombisütő is és a járólapok is dobozába csak a rossz tárolási körülmények miatt eltűnt a csomagolás(kezeit széttáró)
ja nem (legyintős) csak nehezebben megy az átállás a vegyes tüzelésre mint gondoltam(kezeit széttáró) Végül is a hő az jó csak a korom a sok szerintem(gondolkodós)
Azt írtad, nincs semmi zsír, ergo a színtiszta izom miatt vagy túlsúlyos (-nak tűnő).
Erre csak példákat írtam, mi lehet még, amit nem láthatsz, de van.
Hát hogy is győzhetnél meg mikor a tények engem igazolnak.Egyszerűen te voltál figyelmetlen és ezt most próbálod úgy palástolni hogy engem degradálsz.Leírtam a saját paramétereimet kcal szükséglettel kiegészítve,majd hoztam később egy másik pl ami ugye E/3 személyben volt alkalmazva,ezek az adatok egy profi testépítő paraméterei,ezt csupán csak azért írtam mert a bmi kalkulátor szerint 35,49 ami első fokú elhízásnak felel meg.ami azért érdekes mert gyakorlatilag semmi zsír nincs az emberen.a lényeg hogy ott volt hogy Ő!
Érted már?