Na haladunk,mivel tőlem mindig kérdezel,ha betartod amit írtál nem vagyok hülye,ha szerinted az vagyok akkor miértis kérdezel tőlem folyamatosan?
nem vagy koherens az elveiddel.
Ja,ülni most szoktam,és olvasom a hülyeségeket amiket covid témában összehordasz.
Hisz elismert elemző szaktekintély vagy,már beszéltél neve elhallgatását és beosztását kérő EÜ dolgozóval.
Meg gyógyszeripari vezetővel.Tehát minimum két covidban pro személlyel.A harmadik te vagy.
Ez nem igaz.
Pont télen nem ülök,mászkálok,tologatom a bútorokat a raktárban (te mondtad),a rozsdahalmot meg drótkorongal,lamellás csiszolóval és sarokcsziszolóval abajgattam,ezenkívül ugyanezzel vágtam,továbbá hegesztettem,mázoltam is.És még karosszériatömítőt is felkentem rá
Vakargatni nem vakargattam,azt szerintem te szoktad ha arra asszociálsz rögtön.
nem vagy koherens az elveiddel.
Mázoltad?mi az pajtaajtó?
Hisz elismert elemző szaktekintély vagy,már beszéltél neve elhallgatását és beosztását kérő EÜ dolgozóval.
Meg gyógyszeripari vezetővel.Tehát minimum két covidban pro személlyel.A harmadik te vagy.
Pont télen nem ülök,mászkálok,tologatom a bútorokat a raktárban (te mondtad),a rozsdahalmot meg drótkorongal,lamellás csiszolóval és sarokcsziszolóval abajgattam,ezenkívül ugyanezzel vágtam,továbbá hegesztettem,mázoltam is.És még karosszériatömítőt is felkentem rá
Vakargatni nem vakargattam,azt szerintem te szoktad ha arra asszociálsz rögtön.
márpedig most helyzet van 😆