Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

OK nem probléma

Jó utat nektek
Természetesen nem fogok tudni ott lenni...
De ha holnap mitingelnénk akkor azt nem hagynám ki semmi pénzért.
A pénteki Aggteleki túrára, ill. a szombati Balcsira Atixon kívül más nem jelentkezett, ha valaki jönne, jelezze!
Jó napot!

Pep!
Zalaegerszeget mi kihagyjuk pénteken!
9-kor elindulunk Aggtelekre Gödöllőről, Szombaton meg Balaton!
Szép reggelt Mindenkinek!
Atix ha rám hallgatsz a csütörtököt meg várod!
Atix!
Azt hiszem van még fém fékcsövem a garázsba, talán ha azt beszerelnék mindenféle inszallagok helyett akkor ezt később tudnád kamatoztatni a pályán és így gyorsabb lesz a reakcióidőd! na mit szólsz...?
Na viccet félretéve ha szükséged van valamire a kórházba akkor szólj napközben és beviszem neked meló után, jó?
Atix!
Azt hittem, ma már Pepnél találkozunk! Nem normálisak azok a dokik! Több 10 felvételből csak most fedezik fel a lényeget?
kitartást!ki a kemény?
a picsába....
milyen inszalag kell?
ezrével vágom őket nap-mint-nap.....hozok haver!csak szólj!
de most hülyeséget félretéve..(csak fel akartalak viditani!)
ha tudok valamiben segiteni csak szólj!
baszki......
sintérek........
Jó napot mindenkinek! Atix! Kitartás! Veled vagyunk mi is akik még nem találkoztunk egymással.!
Üdv Mindenkinek!
Elnézést, hogy csak úgy idetolom a képem!
Atix! Neked kitartást! Vegyél drogériában körömvirág-krémet, kend azzal! Segít a seb begyógyulásában, és talán hamarabb tudnak műteni! (Remélem tudtam segíteni, de gondolom jó tanáccsal már tele a padlás!
Ezek a kib@szott orvosok úgy játszanak az emberi sorsokkal, mint macska az egérrel!
Még egyszer: bocsi ha zavartam valakit!
bazzz...kitartás Atix!
aztakurva, és ezt előbb hogy a picsába nem vették észre?!
beperelni az összes dokit aki eddig rajtad dolgozott és ez nem esett le neki!

na és ha nem gyógyul be a sebed és nem lehet műteni akkor ok, h felszívódnak a szallagok, de akkor mivan?! nem lehet vmivel pótolni, v máshonnan nem tudnak kivenni és átrakni?!
A folytatás....

Lemegyek röntgen terhelés alatt....doki jön, azonnal müteni kell. Elegem lett de akkor maradok. Ekkor észrevették h horzsolt a bőrfelületb amit vágnának, és ezért nem tudják müteni, mert beledöglök a fertőzésbe. Mivel egyetlen inszalag sem maradt, igy meg lóg a karom. Ha szakadástól számitott 10 napon belül nincs mütve akkor felszivodnak a szalagok....magyarul igy maradok. Ugyhogy abban maradtunk, ha csütörtökig begyogyul a seb akkor fogom tudni használni a karom, mert megmütenek. Ha nem, akkor nerm...
Ati.

Beraktam az energi drinket a hűtőbe mert megmelegedett.

Baszki vártalak ma.
Mindenkepp lelepek, aztan magandoki. Mert ami itt megy, az mar kabaré...
hát ezek hülyék
kíváncsi vagyok mi lesz
Hát baszki...előbb megkaptam a zarójelentest hogy mehetek haza. Bucsuzóul megkerdeztem a dokit h hétvégén tudom-e mar terhni?! Erre elkezdett nyomkodmi meg nézegetni, es azt mondta a nővernek hogy azonnal vigyenek le megint röntgenre, mert Ez tuti szar...
atix, még mindig indulni akarsz a következő versenyen?
vállad, könyököd, oldalad azóta milyen?!
Hello!

Helyzetjelentés Gödöllő:
C3 világosszürke, 20 év körüli 180cm magas, csinos hölgyemény, rátapadva a szélvédőre a volánnál, mellette hasonló korú sötétbarna. 2 autó közé próbál beállni, 2-2.5 autóhossznyi helyre. Kb. 10 percig előre-hátra, kormányt tekeri össze-vissza őrült módon, már a váltó is szétkopott, de még mindig ugyanott van. Kiszállítja a mellette ülőt, hogy segítsen. Az mutogat össze-vissza, még 10 perc, ugyanott állnak. Már alig bírom, hogy ne menjek oda, de ha odamegyek mit tegyek? Segítsek beállni, és majd nem tud kijönni, vagy nyomjak neki 2 sallert azokért az emberekért, akiket még ma el fog ütni, vagy megölni?
Végül otthagyják az autót, bezárják és vásárolni mennek.
Az Isten mentsen meg az ilyen pancser sofőröktől!
T betű sehol, a jogsit hogy szerezhette?
El tudom képzelni..
Csak miután megkvzott Pepinél...
Van pár jó képem!
Atix haza, atix haza...