Atix!
Azt hiszem van még fém fékcsövem a garázsba, talán ha azt beszerelnék mindenféle inszallagok helyett akkor ezt később tudnád kamatoztatni a pályán és így gyorsabb lesz a reakcióidőd! na mit szólsz...?
Na viccet félretéve ha szükséged van valamire a kórházba akkor szólj napközben és beviszem neked meló után, jó?
milyen inszalag kell?
ezrével vágom őket nap-mint-nap.....hozok haver!csak szólj!
de most hülyeséget félretéve..(csak fel akartalak viditani!)
ha tudok valamiben segiteni csak szólj!
baszki......
sintérek........
Üdv Mindenkinek!
Elnézést, hogy csak úgy idetolom a képem!
Atix! Neked kitartást! Vegyél drogériában körömvirág-krémet, kend azzal! Segít a seb begyógyulásában, és talán hamarabb tudnak műteni! (Remélem tudtam segíteni, de gondolom jó tanáccsal már tele a padlás!
Ezek a kib@szott orvosok úgy játszanak az emberi sorsokkal, mint macska az egérrel!
Még egyszer: bocsi ha zavartam valakit!
aztakurva, és ezt előbb hogy a picsába nem vették észre?!
beperelni az összes dokit aki eddig rajtad dolgozott és ez nem esett le neki!
na és ha nem gyógyul be a sebed és nem lehet műteni akkor ok, h felszívódnak a szallagok, de akkor mivan?! nem lehet vmivel pótolni, v máshonnan nem tudnak kivenni és átrakni?!
Lemegyek röntgen terhelés alatt....doki jön, azonnal müteni kell. Elegem lett de akkor maradok. Ekkor észrevették h horzsolt a bőrfelületb amit vágnának, és ezért nem tudják müteni, mert beledöglök a fertőzésbe. Mivel egyetlen inszalag sem maradt, igy meg lóg a karom. Ha szakadástól számitott 10 napon belül nincs mütve akkor felszivodnak a szalagok....magyarul igy maradok. Ugyhogy abban maradtunk, ha csütörtökig begyogyul a seb akkor fogom tudni használni a karom, mert megmütenek. Ha nem, akkor nerm...
Hát baszki...előbb megkaptam a zarójelentest hogy mehetek haza. Bucsuzóul megkerdeztem a dokit h hétvégén tudom-e mar terhni?! Erre elkezdett nyomkodmi meg nézegetni, es azt mondta a nővernek hogy azonnal vigyenek le megint röntgenre, mert Ez tuti szar...
Helyzetjelentés Gödöllő:
C3 világosszürke, 20 év körüli 180cm magas, csinos hölgyemény, rátapadva a szélvédőre a volánnál, mellette hasonló korú sötétbarna. 2 autó közé próbál beállni, 2-2.5 autóhossznyi helyre. Kb. 10 percig előre-hátra, kormányt tekeri össze-vissza őrült módon, már a váltó is szétkopott, de még mindig ugyanott van. Kiszállítja a mellette ülőt, hogy segítsen. Az mutogat össze-vissza, még 10 perc, ugyanott állnak. Már alig bírom, hogy ne menjek oda, de ha odamegyek mit tegyek? Segítsek beállni, és majd nem tud kijönni, vagy nyomjak neki 2 sallert azokért az emberekért, akiket még ma el fog ütni, vagy megölni?
Végül otthagyják az autót, bezárják és vásárolni mennek.
Az Isten mentsen meg az ilyen pancser sofőröktől!
T betű sehol, a jogsit hogy szerezhette?
OK nem probléma
Jó utat nektek