Jó napot!
Amennyiben vasárnap a szabad ég alatt esernyő nélkül is szárazak maradunk, eltolnánk a bringát Aggtelekre a csajommal. Indulás a reggeli órákban. Aki csatlakozna, ne tartsa magában!
Jó napot!
Amennyiben vasárnap a szabad ég alatt esernyő nélkül is szárazak maradunk, eltolnánk a bringát Aggtelekre a csajommal. Indulás a reggeli órákban. Aki csatlakozna, ne tartsa magában!
Jó napot mindenkinek! Azt a tanácsot kaptam egy-két ismerőstől, S.O.S.-be adjam el a mocit hitelátvállalással. VAN EGY ELADÓ XX-em. HITELÁTVÁLLALÁSSAL 2005 novemberi 28000km van benne. 3havi elmaradást és az egyéb ilyenkor szokásos dolgot kellene az új vevőnek állnia. Sajnos ezen a környéken nincs meló és elmaradtam vele. Aki tud valamit az értesítsen. Előre is köszönöm mindenkinek. Nagyon SÜRGŐS! Jövő hét péntek a határidő.
szép napot mindenkinek!
és hogy mit keresek itt a fórumon munkaidőben?
háááááát......
dolgoztam hétfőn meg kedden....ma meg...
SZABIN VAGYOK!
végülis ez jár nekem.....
Ha gondolod szivesen adok magamról képeket.....
Amilyeneket csak szeretnétek...
Aztán nézegethettek kedvetekre. Ha valamiben segithetek csak szóljatok.
1. GáborXXBMWK1300sHAYABUSA
SZÍP REGGELT!
a "csikló"szó indokolatlan használatáért!
ez beszólt..........
a csikónyomjaleatorkodon...........
egy kicsit erős volt!
hogynyomjamleatorkodonacsiklómat........
Nem vagyunk mi animalisták
Na azért! !
Te. mivanmivan? neszoljáááábe az Én barikámnak JÓÓÓÓÓÓÓ?
mert buntibe teszlek
és hogy mit keresek itt a fórumon munkaidőben?
háááááát......
dolgoztam hétfőn meg kedden....ma meg...
SZABIN VAGYOK!
végülis ez jár nekem.....
Amilyeneket csak szeretnétek...
Aztán nézegethettek kedvetekre. Ha valamiben segithetek csak szóljatok.