Apropó pénteken ki megy a ringre hogy Atixot megnézzük, mert mi csak kb. 6 után érnénk ki! Kint lesztek még vagy Mcdonaldsos lesz a meeting vagy, hogy csináljuk ezt...?
Mivel tegnap sem értünk oda Aggtelekre /pedig most is közel voltunk/ , a közeljövőben valamikor ismét szeretnénk megpróbálni, bár már lassan úgy tűnik, hogy soha nem fog összejönni!
Jó estét mindenkinek
Szerencsésen haza értünk, igaz megpróbáltak kétszer letolni az útról de nem sikerült nekik
Amúgy Atixx a képek nagyon jók lettek, lent van a füled ügyi voltál
No...a csizió a következő.
Megvolt ma az első H-ringezésem a gixivel. Gondoltam, pár kör után kenem vágom majd az iveket meg féktávokat, de nem teljesen igy volt.
Az első huszperces etapon tanulgattam megint a pályát, a pálya felső részéből szinte semmi sem maradt meg a kisagyamban. 2:13,08 volt a legjobb időm.
Aztán a második etapban javitottam picit....2:12,32 Ekkor derült ki ,hogy a fékem full szar...
A harmadik 20 percben mentem egy 2:11,17-et, aztán a célegyenesráforditóban majdnem eldobtam.
Aztán nem is volt több tiszta köröm, ezért nem vártam meg a végét és lejöttem.
Még a multkori örkényi versenyen nyuzott hátsóguma volt rajta, ugyhogy nem erőltettem a dolgokat. De asszem reálisnak érzem még idén a 2:07-et.
Na asszem ennyi...
Jó éjjt!
tudni kéne hogy atix mikor indul!
mert akkor mi is tudnánk igazodni!
márperszehanemhivnakbesoronkivüldolgozni.....