Hát mivel az első kerék még kb. 80%-os ezért úgy döntöttem, hogy rendelek egyet az e-bayről hátra, találtam is átszámolva 24.000-ért újat (Mo.-on Kék holdban 40.000.-), ezért újra Z6-lesz rajta hátul. Tudom, hogy nem igazán kanyarvadász gumi, de nem is szoktam éppen ezért élen menni vele, nekem még nem csúszott meg (igaz a második személy súlya szerintem azért ezt jelentősen befolyásolja pozitívan). Úgy voltam vele, hogy még egy 8000-et szeretnék vele elmenni ez nagyjából lefedi ezt az évet és még a következőt is kicsit. Majd utána Pilot road 4, vagy p.power lesz a befutó és majd akkor lehet lapon közlekedni addig meg tempósan azért de kicsi rátartással vesszük a kanyarokat, hogy ne legyen baj! Inkább gyönyörködünk a táj szépségében!
Kérdésedre a válasz én már ezzel a gumi kombinációval vettem a motort, de csak akkor ajánlanám ha nagy távokat akar megtenni például autópályán vagy csak közepes tudású pilótáról van szó!
Az állandó kétszemély meg a mega nyomaték megtette a hatását!
Megtudhatom mit választottál?
Mennyi km-t futott ez a Z6 neked.
Csak azért érdekel, mert a cimborám is ZiZi-t vesz és kell a tapasztalat.
A sör ivás is komoly munka! Nem vicc! Csomó mindenre oda kell figyelni, pl. megfelelő hőmérséklet, megfelelő mennyiség, minőség... és még sorolhatnám... azt hiszik a nők, hogy ez csak szórakozás pfffff.....
Jó kis nap volt, meglátogattam egy régi osztálytársamat aki pincér Ettal-ban, mert ugye hol találkozik az ember az ismerőseivel, nem otthon hanem valami másik országban valahol... na mindegy ne politizáljunk!
Közben sikerült elkerülni egy hatalmas vihart, mert mire észbe kaptunk addigra fekete volt már az ég fölöttünk, de megúsztuk csak egy picit kaptunk a széléből (de addig behúzódtunk egy út menti szentély alá)!
Tegnap megjött az új gumi, gondoltam még ezt a túrát kibírja a régi, és igazam lett, mikor haza értem benéztem milyen a gumi és hát.... kinn vannak a szálak!
Pár kép máról:
Motorozol, vagy csak meló?
További sok-sok km-t!
Kérdésedre a válasz én már ezzel a gumi kombinációval vettem a motort, de csak akkor ajánlanám ha nagy távokat akar megtenni például autópályán vagy csak közepes tudású pilótáról van szó!
Megtudhatom mit választottál?
Mennyi km-t futott ez a Z6 neked.
Csak azért érdekel, mert a cimborám is ZiZi-t vesz és kell a tapasztalat.
A sörívással kapcsolatos eszmefuttatásod nálam meghallgatásra talált
Jó kis nap volt, meglátogattam egy régi osztálytársamat aki pincér Ettal-ban, mert ugye hol találkozik az ember az ismerőseivel, nem otthon hanem valami másik országban valahol... na mindegy ne politizáljunk!
Közben sikerült elkerülni egy hatalmas vihart, mert mire észbe kaptunk addigra fekete volt már az ég fölöttünk, de megúsztuk csak egy picit kaptunk a széléből (de addig behúzódtunk egy út menti szentély alá)!
Tegnap megjött az új gumi, gondoltam még ezt a túrát kibírja a régi, és igazam lett, mikor haza értem benéztem milyen a gumi és hát.... kinn vannak a szálak!
Pár kép máról: