Kössz az infót.
Magamtól is rádöbbentem hogy motoros forum.
De ide is emberek járnak fel(bár nézőpont kérdése hogy ki hova sorolható igaz Mennyus?) és 1probát megért nekem.
Most biztos neked is marhára megnőtt az önbecsülésed hogy egy leminősítő beszólást sikerült elsütnöd. Gratulálok!
Ez talán jellemez is téged kellőképp.
Igen igazad van ez nem idevaló hirdetés, bár fórumon bármi megosztható tudtommal, még ez is.
Elég vegyes témák szerepelnek, szerintem belefért.
De ha szerinted nem, azt meg Pont les.arom.
De ha már ennyire felba.z a dolog hogy nem birsz mellette elmenni, akkor vedd a kezedbe a dolgot, ránts rá 2-3at aztán hátha megnyugszol majd.
Szebb Jövőt...
Ha nem érdekel akkor ne szólj hozzá...
És ha egy igen kicsit figyelmesebb lennél mint egy 3.osztályos, és figyelmesen olvasnál akkor írtam hogy küldök ha valakit érdekel a dolog...
Egyébként meg azért tettem fel hogy hátha hamarabb elkel.
Mert nekem az lenne a lényeg.
Eladóvá vált az autóm.
Peugeot 605 SRI. 2000 (1990)
Lejárt magyar okmányokkal, ideiglenesen kivonatva van jelenleg.
168.000km Ausztriából behozott autó volt, addig szervizkönyves.
Grafit metál szürke, és ugyanilyen kárpitozással rendelkezik.
El ablak(elöl) abs, el.napfénytető, el.tükrök, fűthető ülések, szervó.k, központi zár, vonóhorog(fűnyírót, rotakapát, motort szállítottam)
Jelenleg Mischlen nyári gumikkal van szerelve(50%) de adok hozzá 2-garnitúra télit is.
Vannak hibái:. a két küszöb javításra szorulna, a bal oldali ablakemelő bovden elszakadt(a motorja jó), és egy motortartó bak cserés lesz már(3500ft)
Amiket nemrég cseréltem:. kuplungszerkezet(új), az összes első szilent(új), kormánycsapokat(új), hátsó fékcsövek(új), hűtő(új), kipufogó rendszer felújítva,
A korát meghazudtoló esztétikai állapotban van(kívül belül)
Egyáltalán nincs lelakva, ülések kiülve, kárpit kiszakadva kifeselve elkoszosodva, műszerfal szétrepedezve(nem napszívta), csomagtartóban is csak poggyászt szállítottam.
Soha nem hagyott ott sehol sem.
Ha esetleg valakit érdekel szívesen küldök róla képet.
Irányár:.125.000.(huf),
Az ár minimálisan alkuképes,
de rólam lassan levehetnéd a vudut..........
egy hete gyalog járok(busszal)mert az ac pumpám szivat........
és januárban.......vasárnap.......reggel ..........ötkor...............minusz........hat!........fokban.......e
z nem vicces!
már azon agyalok,hogy visszahelyeztetem a forgalomba a vasat és azzal karcolok be......
Magamtól is rádöbbentem hogy motoros forum.
De ide is emberek járnak fel(bár nézőpont kérdése hogy ki hova sorolható igaz Mennyus?) és 1probát megért nekem.
Most biztos neked is marhára megnőtt az önbecsülésed hogy egy leminősítő beszólást sikerült elsütnöd. Gratulálok!
Ez talán jellemez is téged kellőképp.
Igen igazad van ez nem idevaló hirdetés, bár fórumon bármi megosztható tudtommal, még ez is.
Elég vegyes témák szerepelnek, szerintem belefért.
De ha szerinted nem, azt meg Pont les.arom.
De ha már ennyire felba.z a dolog hogy nem birsz mellette elmenni, akkor vedd a kezedbe a dolgot, ránts rá 2-3at aztán hátha megnyugszol majd.
Szebb Jövőt...