Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ühüm, hápersze!
Tudod kit csókolgassál!

Végre motoroztál te is!
Bocsi fiúk ma nem jutottam el hozzátok, majd legközelebb ha jövök haza! Viszont egész nap motoroztam ma mert már nagyon elvonási tüneteim voltak!
De már annyira hulla voltam estére a meleg + bőrruha kombinációtól hogy semmi energiám nem volt!
Mindenkit csókolok!
Mi bajod az XX-el? Hercit is mindig megvártuk

És a kosoly
Csak hazaig jutottam, Vas ment csak ki a Mátrába tegnap. Viszont én már Parádsasváron ülök. :-)
Szia Herci !

Láttam már a hirdetésedet régebben is ,s ha Hondát szeretnék magamnak még talán meg is gondolnám , mert tényleg nagyon szép és ami még fontos : megtudható a motor előélete ! ! Csak hogy az én szívemet már elrabolta a Busa .......

Viszont senkit nem akartam megsérteni a kilométerekre vonatkozó megjegyzésemmel , mivel mindig vannak kivételek , de a nagy többségre sajnos jellemző ! !
Szép reggelt mindenkinek
A műszakis srác is kérdezte hogy 2 év alatt 1000 km mentem? Mondom igen. Akkor érti már miért akarom eladni! Ilyen világot élünk!
Egy jó XX? XX
........hát , tudod , hogy csak azokban bízhatom akik értenek hozzá.....
Segítsek megint?
.........na mi van pásztói "rémek" , hogy sikerült a gurulás ?...........
Gyakorlatilag csütörtökön járt le a 60 nap , ami után meg kellett volna kapnunk a rendőrségi végzést . Viszont ahhoz , hogy a biztosítóval tudjak egyezkedni erre a végzésre szükségem lenne , de sehol semmi ..............Jó lenne még a nyáron egy "kicsit" motorozni , de az árakat nézve nem a legmegfelelőbb időpontot írunk . Sajnos rá kell hogy döbbenjek :ILYEN vételem még egy nem lesz ! ! ! Arról nem beszélve , hogy a bevált siker sztory : 10 év 30.000 km , s ha kell ezt még bele is hazudják az arcodba
Fater.....
azt hogy áll a motorprojekt?
Sanza mi is volt a dátum? :-)