Bocsi fiúk ma nem jutottam el hozzátok, majd legközelebb ha jövök haza! Viszont egész nap motoroztam ma mert már nagyon elvonási tüneteim voltak!
De már annyira hulla voltam estére a meleg + bőrruha kombinációtól hogy semmi energiám nem volt!
Mindenkit csókolok!
Láttam már a hirdetésedet régebben is ,s ha Hondát szeretnék magamnak még talán meg is gondolnám , mert tényleg nagyon szép és ami még fontos : megtudható a motor előélete ! ! Csak hogy az én szívemet már elrabolta a Busa .......
Viszont senkit nem akartam megsérteni a kilométerekre vonatkozó megjegyzésemmel , mivel mindig vannak kivételek , de a nagy többségre sajnos jellemző ! !
Gyakorlatilag csütörtökön járt le a 60 nap , ami után meg kellett volna kapnunk a rendőrségi végzést . Viszont ahhoz , hogy a biztosítóval tudjak egyezkedni erre a végzésre szükségem lenne , de sehol semmi ..............Jó lenne még a nyáron egy "kicsit" motorozni , de az árakat nézve nem a legmegfelelőbb időpontot írunk . Sajnos rá kell hogy döbbenjek :ILYEN vételem még egy nem lesz ! ! ! Arról nem beszélve , hogy a bevált siker sztory : 10 év 30.000 km , s ha kell ezt még bele is hazudják az arcodba
Végre motoroztál te is!
De már annyira hulla voltam estére a meleg + bőrruha kombinációtól hogy semmi energiám nem volt!
Mindenkit csókolok!
És a kosoly
Láttam már a hirdetésedet régebben is ,s ha Hondát szeretnék magamnak még talán meg is gondolnám , mert tényleg nagyon szép és ami még fontos : megtudható a motor előélete ! ! Csak hogy az én szívemet már elrabolta a Busa .......
Viszont senkit nem akartam megsérteni a kilométerekre vonatkozó megjegyzésemmel , mivel mindig vannak kivételek , de a nagy többségre sajnos jellemző ! !
azt hogy áll a motorprojekt?