jelentem megdöntöttem az eddigi "leghosszabb vezetés" rekordomat!
szerda este 10 kor indultam,és ma hajnalban fél 1 kor sikerült hazakeverednem!
szombathely és környéke volt a járat....
de volt benne jó is....vittem árút a pannonia ringre is.....(hogy ott mekkora élet volt..... )
szóval ennyi történt.....
nekem a Brgeston Batlax vagy a 002: 6500 km simán kibir. igaz én ha nem MUSZÁLY nem megyek 130-150 Km/ó többet.
De ismerek olyan motorost aki lazán úgy hogy látszik a szövet még megcsinál 1Bp- Mátra-Pásztó- Bp uta. ami B.K közt is minimum 300 km. úgyhogy nyugottam alsszik este
Sokmindentől függ! Főleg attól , hogy miként használod. Meg vágott slick és vágott slick közt is nagy a különbség! Én ezért veszem mindig ugyan onnan!
Nagyon sokban függ a márkától illetve keveréktől. 2 ezer kilcsit bőven kibir bármelyik!
De semmiképpen se Mez-t vagy Pirellit rakjatok fel!
Bridzsi vagy Dunlop.....ezek jobban birják. Nem kockázzátok el hamar.
Nekem multkor 2500 km körül ment el, hozzá kell tenni hogy súlyom alapján nyugodtan lehet 2 személynek számolni engem. Volt benne autópályás száguldozás is szép számmal szóval lehet kibirja ha ésszel mennek még lehet 3500-at is. Én ilyen hosszú útra túragumával mennék a súlyom miatt.
Isten igazából nem én megyek , illetve mi családdal autóval máshová, a lökött haverjaim mennek motorral kb 1500 -2000 km t. terveznek .
Én is vágott gummákat használok , de rövidebb, kanyargósabb utakon, és azért kérdeztem mert nincs tapasztalat hogy viselkedik egy ilyen úton?
Szerintem.. ha nagy tempóval mész megpakolva akkor a hazaútra érdemes lesz cserélni. Ha vigyázol rá akkor lehet kifutja de nem vennék rá mérget. Nekem az autópálya nagyon eszi...
Meleg estét!
Én ma majdnem meg rohadtam a falon szerelés közbe.
AtiX : kérdés hozzád , szerinted mennyit lehet menni egy frissen vágott sclikkel csak autó pályán ? ( Horvát túra)
Holnap délután vagy dél körül valaki valamerre?
Én Pesten leszek motorral mehetnénk 1 rövidkét vagy amilyenre sikerül...
Ja, Jó napot a kedves egybegyűlteknek!
Na csá!
és kiléptem a cégtől......
öregvagyokémmááááábohócnak..............
szerda este 10 kor indultam,és ma hajnalban fél 1 kor sikerült hazakeverednem!
szombathely és környéke volt a járat....
de volt benne jó is....vittem árút a pannonia ringre is.....(hogy ott mekkora élet volt..... )
szóval ennyi történt.....
nekem a Brgeston Batlax vagy a 002: 6500 km simán kibir. igaz én ha nem MUSZÁLY nem megyek 130-150 Km/ó többet.
De ismerek olyan motorost aki lazán úgy hogy látszik a szövet még megcsinál 1Bp- Mátra-Pásztó- Bp uta. ami B.K közt is minimum 300 km. úgyhogy nyugottam alsszik este
Nagyon sokban függ a márkától illetve keveréktől. 2 ezer kilcsit bőven kibir bármelyik!
De semmiképpen se Mez-t vagy Pirellit rakjatok fel!
Bridzsi vagy Dunlop.....ezek jobban birják. Nem kockázzátok el hamar.
Hello mindenki!
Te is alpinista vagy?
Én is vágott gummákat használok , de rövidebb, kanyargósabb utakon, és azért kérdeztem mert nincs tapasztalat hogy viselkedik egy ilyen úton?
Én ma majdnem meg rohadtam a falon szerelés közbe.
AtiX : kérdés hozzád , szerinted mennyit lehet menni egy frissen vágott sclikkel csak autó pályán ? ( Horvát túra)
Van kép az adatlapomon!