Nekem kaput kell csinálnom , meg szülinap....
Szerintem csak késő délután érek rá, de a vasárnap jó nekem, csak meleg lesz, ésezért gondoltam, hogy mehetnénk a bulis balatoni éjszakába...
Holnap délután valaki valamerre?
2 körültől ráérek de mivel pesten leszek délelőtt ha nem ma jelez a motorozni kívánó társ akkor küldjön sms-t hogy merre leszek előreláthatólag mikor szabadulok el rabságomból és adom át magam az élvezetnek melyet csodálatosanszépségeséserősmegbízhatóhíperszuperésmindenképpe
nverrygood Motorom nyergében érezhetek!
CSá mindenki.
Ha megengeditek hozzászolnék Én is.
Nem szervesztem summit! Spontán 10 perc alatt kitalált kaja volt!
Úgyhogy bárki aki ott volt körbe telefonálhata vólna a csapatot.
Részemről enyi.
Hát ma sikerült 1,5 órát ülni a dugóban! De szívesen elcseréletm volna az autót egy motorra, teljes megőrülés volt!
Nagyon örülnék, ha csatlakoznának még hozzánk...
Meglátjuk lehet ha nagyon meleg lesz én se megyek sehova csak haza... max beszélünk hogy mikor merre!
Szerintem csak késő délután érek rá, de a vasárnap jó nekem, csak meleg lesz, ésezért gondoltam, hogy mehetnénk a bulis balatoni éjszakába...
Nem tudom bár arra fele tömeg van lesz, én olyan 2 körültől gondoltam, meg ugy hogy estefelére hazaérek.... de passsz. meglátjuk mit hoz a holnap
Merre szeretnél menni?
Esetleg Siófokon esti motorozás?
Most kellemes az idő este, és én is csak délutántól érek rá.
hahahaaaaaa!
a fönci meg a spontaneitás!
hihihihiiiiiiiiiiiiii
2 körültől ráérek de mivel pesten leszek délelőtt ha nem ma jelez a motorozni kívánó társ akkor küldjön sms-t hogy merre leszek előreláthatólag mikor szabadulok el rabságomból és adom át magam az élvezetnek melyet csodálatosanszépségeséserősmegbízhatóhíperszuperésmindenképpe
nverrygood Motorom nyergében érezhetek!
(deezapiszokfönci......ez olyan hogymuszájnekikkesednimerkülömbennemjönbeateraszrólafütyikéje...
...)
Ha megengeditek hozzászolnék Én is.
Nem szervesztem summit! Spontán 10 perc alatt kitalált kaja volt!
Úgyhogy bárki aki ott volt körbe telefonálhata vólna a csapatot.
Részemről enyi.
Kedves VFR750!
MÉG MESSZE VAN, de ird majd fel KÉSÖBB IS az én agyam se káptalan........
köszönjük a meghívásodat!
ez ügyeben Kerese fel PEEEEPEEEET!
HIÁBA JÓL ÁLL NEKED!
Sziasztok!
Szóval a Csülökben már titkos találkozók is vannak!?
Vagy csak utáltok minket?
Na OK!