Gondoltam beszámolok ,hogy állok a motorral. Soksok munkaóra után ugy nézett ki ma végre kipróbálhatom a motort ringen. Felkerült a pályaidom, futómü szétössze,olajcsere, stb stb....soksok szopás. Utcán beledobtam már 3 ezer kilcsit, igy gondoltam a ringen is okés lesz minden. Ugy terveztem, hogy a multkori versenyidőmnél kb 4-5 másodpercet simán kell tudjak javitani.
Meg is támadtuk az örkényi pályát délután.....aztán jött a pofáraesés.
Az első 5-6 kör után mértük a köröket. És a legjobb köröm is 3 másodperccel volt rosszabb mint az xx-el....... De nem adjuk fel...... Holnap is kint leszünk.
Szép napot Mindenkinek!
Mivel ma 30 fok felett van, az ki van csukva, hogy én motorra üljek.
A múltkori meetingen nem jutottunk 1-ről a 2-re, hogy szeretnétek-e menni Juli 16-tól valamerre. Nekem van 2 hét szabim (16-30) és ha valakinek van ideje meg kedve, esetleg egy több napos túrára, az jelentkezzen. Természetesen lehet 2-3 napos, vagy amit szeretnétek, de kizárólag csak a hegyekbe...
Az ország nincs megkötve, lehet Szlovákia, Ausztria, Szlovénia, vagy amit szeretnétek, de kizárólag 1000m felett legyünk....
Mindenkinek szívesen meghallgatnám a véleményét (nem csak a 130 Club tagjai)!
szííííííííp Reggelt kívánok....
Kedves Zorró, szerintem emlékszel a szlovák turára mert elég emlékezetesre sikeresedett..
pont ilyen rohadt meleg volt
(mesebeli kastély)
és arra jutottunk, hogy 34 fokban a strandon kell lenni, és nem pedig a vas paripákon. picit meleg volt, nem hoztam pénz megbüntetett a rendör, és elhagytál mindent a tanktáskádból.. és ott a szerpentínen, egy burgman vezetésével rottuk a km reket...
kb ennyi volt
olyan vagyok mint a gyerek elmentem ma a redbaronba csorgatni a nyálam... már magamon röhögök...