Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeptember-erdély

szeptember 6-9 (4 nap) között meglátogatnánk romániát. indulás szept. 6.-án reggel 7 órakor a szokásos helyről m3 shell benzinkúttól. úti célok: vaskapu, dévavára, trans-fagarasan, trans-alpin, brassó, 1000 éves határ, békás szoros, gyilkostó, marosvásárhely, zilah. köz kivánatra útvonal változás! erre elég lesz a 4 nap
1.andry
2.fiveurban
3.sanza
4.dev
5.Menyus
6 pep
keményen dolgozok
Küldd át a képet anyósodnak,ha már nem tud menni szegény.....

Ez egy tündér
Hola
Ez lemaradt....
Köszönjük szépen a jó kivánságokat és a sok telefont stb. Mind jól vagyunk!
Isten Éltesse az Ünnepelteket!

Timi/Félix/Atix
Szeptember-erdély

szeptember 6-9 (4 nap) között meglátogatnánk romániát. indulás szept. 6.-án reggel 7 órakor a szokásos helyről m3 shell benzinkúttól. úti célok: vaskapu, dévavára, trans-fagarasan, trans-alpin, brassó, 1000 éves határ, békás szoros, gyilkostó, marosvásárhely, zilah. köz kivánatra útvonal változás! erre elég lesz a 4 nap
1.andry
2.fiveurban
3.sanza
4.dev
5.Menyus
a csend őrjítő!CSEND
Gratula Atix!
Jó vágású a kisgyerköc!
Hy Mindenki!
Szombat motorozás Valaki?
Hola
Hali!
3-4 ezer ft/éj már van szállás. Ahol e esteledünk, ott szállunk meg. Majd nézek több szállást a környéken és éppen ameddig jutunk, ott szállunk meg.
Nem láttalak, kerestem a club társakat, mert nekem b@sztak szólni, h motorozás van, de így sem szabadultak tőlem mert utánuk mentem. Szállások
Hello Andryx
Szállások?
A múltkor lefigyeltünk ám Tatabányán...
Szeptember-erdély

1.andry
2.fiveurban
3.sanza
4.dev
5.
Pep nem tudom, hogy te hogy vagy vele de nekem felejthetetlenre sikerült a szülinap!

Csak pár szóban: Ljubljana, lerobbant kamion, autópályán, szakadó eső, 16 fok, rövid ujjú - papucs - rövidnadrág, és persze éjjel
És persze neked is Boldogat! Így kicsit később!
A francba má megint idősebb lettem (bölcsebb)

Köszönöm mindenkinek!