az Fzs 04' es volt az Xx 07' es az adás vétel közt 3kilo volt+átírás+ kisszervíz+ túrakormány...innen adódik az 5 kiló....
De tavaly hibátlanul mentünk Szlovéniába a fazerrel..
Igazából Ice busája kellene,de egy Cbf 1000-ret tudnánk kihasználni így marad az Xx
Eltelnek az évek és az ember fia rájön hogy semmi különbség a motorok között csak tetszik vagy nem szarul adja e le a teljesítményét vagy lágyan meg hogy mennyi lét dobtál ki rá az ablakon.
Nincs olyan hogy tökéletes mindenre jó,ha egy másik tetszik de nem jobb mint a régi fel kell szívja magát az ember hogy ellenálljon az újat is megunod csak belekerült fél milláb
igen a fazerem, főleg amennyiért vettem verhetetlen kis gép volt... Ez komolyabb ,de nincs jelentősége.. a Yamaha is Honda szintű mínőséget hoz...Nekem ez a tapasztalatom
1000%biztos voltam benne hogy ezt fogod irni,kb30 motort kiprobaltam a 9-ev alattam es nem sikerult jobbat hasznalhatobbat talalni igy maradtam a seggemen.
mert idomosat akartam... de mai fejjel megtartanám a Fazert
Jó kis motor volt az is szerettük...ez összesen +5 kilóba van,most valahogy csömört kaptam a motortól..
De akkor még azt hitte most meg mást hisz,de a hitünk és a valóság köszönőviszonyban sincs egymással.
Szerintem az ő Busájánál jobb most nincs,majd ha kipróbálja amit akar ő is rájön
Majd egyszer megírom mit akar had röhögjetek,de még nem próbált olyat soha csak azt mondták mások hogy jó,majd ha egyszer próbálja utána beszélünk és jót kacagunk mind
Most még nem tudjuk az igazi okát miért nem veszik meg hiszen messze a legolcsóbban árulom és igazán vigyáztam rá szép állapotban is van,atom sok extrával,azaz ott a baj hogy átfényeztettem mert untam a kájhaezüstöt így meg nem kő senkinek.
Asszem az lesz a vége hogy visszafényeztetem,felteszem a túradobozokat hogy lássák is(bár odaírtam)vagy megpróbálok még kozmetikázni az áron hátha úgy menni fog.
De tavaly hibátlanul mentünk Szlovéniába a fazerrel..
Igazából Ice busája kellene,de egy Cbf 1000-ret tudnánk kihasználni így marad az Xx