Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gratulálunk az újdonsült nagypapának! Motorprojekt mellé itt egy másik!

Isten hozott Kedves Új club tag
Hola
ezen beszartok.

Vicc: Matolcsy berohan a főőővezírhez, hogy megtalálta a gazdasági válságra a tuti megoldást!
- Viktor....támadjuk meg az USA-t!
- Hülye vagy Gyuri...kisebb bajom is nagyobb mint ekkora ökörségekkel foglalkozni
- Na de főnök...gondolj bele...lerohannak minket, itt maradnak mint a ruszkik és bejön velük egy csomó cég, pénz, infrastruktúra....ez csak jól jön a lepusztult gazdaságunknak!
- Hhmmm.....na ja.....de mi van ha mi győzünk Gyuri?
talál most engedi.... drága de viszont törött

még1X hátha jó lesz

az az izé jó nagy szeme van
Lehet, hogy nem olcso meg sérült, de drága is!
Erről beszéltem Pep!
nézd meg...
Hola
Szép Estét!
Pep,
na erről beszéltem....
csak a méreteket már nem tudtam fejből
"K' -en nem lesz egyszerű mert azon nem radiális fék van , nem tudom az is úgy volt e már mint manapság a radiálisokkal. A radiális fékek a japánok mind 108 mm felfogatású(kivéve 6 dugattyús r1 az 122) és az össz olasz pedig 100 mm. Így ezeket gondolkodás nélkül lehet csereberélni."
Másolt szövegrész a fórumról...

De bárhova mész, indulj elegy picit hamarabb hogy ne keljen sietni és nagyokat fékezni, akkor meg tök jó lesz amúgy is a busa féke
Régi Busa új idomokkal
Szebb napot mindenkinek

Dev nincs kizárva semmi igaz kicsit szét vagyok mostanság hullva
olyan ez mint az öregasszony uj otthonkában.
mesziről ugy néz ki mintha.....
de ha jobban megnézed csak egy öregasszony.
De hogy ennyire àt lehet vàltoztatni, hogy ha egy k8 kipuff és müszerfal lenne rajta meg nem mondanàm!
Hi Mindenkinek!
mivel a váz ugyanaz, ezért a fejidom tartó konzol cseréjével meg egy segédváz cserével megoldható. Utána már csak az idomokat kell megvenni meg a tankot. Biztos nem olcsó, de ha valakinek ez az álma...
Azt meg hogy?
nem tùl szìvàs azt ràrakni!?
azt írják a leírásban, hogy k7-es a motor, csak fel van téve rá az újabb fajta idomszett.
OKSA!
Ui.: Jó a szemed!