Vicc: Matolcsy berohan a főőővezírhez, hogy megtalálta a gazdasági válságra a tuti megoldást!
- Viktor....támadjuk meg az USA-t!
- Hülye vagy Gyuri...kisebb bajom is nagyobb mint ekkora ökörségekkel foglalkozni
- Na de főnök...gondolj bele...lerohannak minket, itt maradnak mint a ruszkik és bejön velük egy csomó cég, pénz, infrastruktúra....ez csak jól jön a lepusztult gazdaságunknak!
- Hhmmm.....na ja.....de mi van ha mi győzünk Gyuri?
Szép Estét!
Pep,
na erről beszéltem....
csak a méreteket már nem tudtam fejből
"K' -en nem lesz egyszerű mert azon nem radiális fék van , nem tudom az is úgy volt e már mint manapság a radiálisokkal. A radiális fékek a japánok mind 108 mm felfogatású(kivéve 6 dugattyús r1 az 122) és az össz olasz pedig 100 mm. Így ezeket gondolkodás nélkül lehet csereberélni."
Másolt szövegrész a fórumról...
De bárhova mész, indulj elegy picit hamarabb hogy ne keljen sietni és nagyokat fékezni, akkor meg tök jó lesz amúgy is a busa féke
mivel a váz ugyanaz, ezért a fejidom tartó konzol cseréjével meg egy segédváz cserével megoldható. Utána már csak az idomokat kell megvenni meg a tankot. Biztos nem olcsó, de ha valakinek ez az álma...
Isten hozott Kedves Új club tag
Vicc: Matolcsy berohan a főőővezírhez, hogy megtalálta a gazdasági válságra a tuti megoldást!
- Viktor....támadjuk meg az USA-t!
- Hülye vagy Gyuri...kisebb bajom is nagyobb mint ekkora ökörségekkel foglalkozni
- Na de főnök...gondolj bele...lerohannak minket, itt maradnak mint a ruszkik és bejön velük egy csomó cég, pénz, infrastruktúra....ez csak jól jön a lepusztult gazdaságunknak!
- Hhmmm.....na ja.....de mi van ha mi győzünk Gyuri?
még1X hátha jó lesz
az az izé jó nagy szeme van
Erről beszéltem Pep!
nézd meg...
Pep,
na erről beszéltem....
csak a méreteket már nem tudtam fejből
"K' -en nem lesz egyszerű mert azon nem radiális fék van , nem tudom az is úgy volt e már mint manapság a radiálisokkal. A radiális fékek a japánok mind 108 mm felfogatású(kivéve 6 dugattyús r1 az 122) és az össz olasz pedig 100 mm. Így ezeket gondolkodás nélkül lehet csereberélni."
Másolt szövegrész a fórumról...
De bárhova mész, indulj elegy picit hamarabb hogy ne keljen sietni és nagyokat fékezni, akkor meg tök jó lesz amúgy is a busa féke
Dev nincs kizárva semmi igaz kicsit szét vagyok mostanság hullva
mesziről ugy néz ki mintha.....
de ha jobban megnézed csak egy öregasszony.
nem tùl szìvàs azt ràrakni!?
Ui.: Jó a szemed!