nos hát hiveim....
szólott a király és eképp osztá meg veletek mondandóját:
Ha egyszer ebben a büdös életben valamelyikötöknek....bárkinek!
Nyálmirigy gyulladása lessz.......
és azt fogják mondani a doktorok,hogy nyálmirigyszondázás lesz belső steroiddal....
nos...
AKKORMINDENKIKLURVAGYORSANHUZZONELONNANAPICSÁB
A!
szólott a király majd folytatta:
az én fenséges számban ma délelőtt ezt követték el.....
illetve csak a baloldali nyálmirigyemben,mert a jobbb oldalit, királyi felelősségemre hivatkozzva (kerékbetörés terhe mellett) elutasitottam.
nem részletezem most (inkább majd el stand-up olom a mtingen legközelebb).
de annyit elárulhatok hogy friss sorozatbordatöréssel tüsszenteni....az kutya fasza ehhez képest.
Hááát ha rábeszéled a srácot aki a 950sm-et árulja hogy nekem adja ingyen akkor viheted az FJR-t.
De miután mentél vele fog kelleni pénzért is nyugi,főleg ha hozod a Mamát is akkor azután más szóba sem jöhet
A Google-ra nagyon vigyázni kell, mert egyazon honlapról összehord hetet-havat. A múltkor beírtam az "intelligencia" kulcsszót, erre első helyen kidobta a nevemet.
Mondanom sem kell, hogy azonnal beírtam még a "szép" és "okos" kulcsszavakat is erre megint első helyen volt a nevem a találati listában.
Ekkor jöttem rá, hogy lefagyott a Windows... :)))
Az újabbnak már jobban néz ki a húzottabb hátsó lámpicsku.
Nekem is volt 2db 750 meg 1 hatszáz.
Ráadásul Pásztói motor, ott meg a tesók megmondják a frankót róla!
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Ez kell még neked?
Valamikor már kérdeztem e-mailben, de nem jött válasz!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fjr_1300-5945406
szólott a király és eképp osztá meg veletek mondandóját:
Ha egyszer ebben a büdös életben valamelyikötöknek....bárkinek!
Nyálmirigy gyulladása lessz.......
és azt fogják mondani a doktorok,hogy nyálmirigyszondázás lesz belső steroiddal....
nos...
AKKORMINDENKIKLURVAGYORSANHUZZONELONNANAPICSÁB
A!
szólott a király majd folytatta:
az én fenséges számban ma délelőtt ezt követték el.....
illetve csak a baloldali nyálmirigyemben,mert a jobbb oldalit, királyi felelősségemre hivatkozzva (kerékbetörés terhe mellett) elutasitottam.
nem részletezem most (inkább majd el stand-up olom a mtingen legközelebb).
de annyit elárulhatok hogy friss sorozatbordatöréssel tüsszenteni....az kutya fasza ehhez képest.
De miután mentél vele fog kelleni pénzért is nyugi,főleg ha hozod a Mamát is akkor azután más szóba sem jöhet
Mondanom sem kell, hogy azonnal beírtam még a "szép" és "okos" kulcsszavakat is erre megint első helyen volt a nevem a találati listában.
Ekkor jöttem rá, hogy lefagyott a Windows... :)))