Hétvégén 38 fokot mondanak (az lesz vagy 45 akkor) mi kihagynánk a motorozást, inkább a strandra megyünk!
De majd megdumáljuk konferencia hívásban este a skypon!
Ez egy szúnyog? NEM! A legújabb rovar DRONE hadi fejlesztés. Már gyártják! Nagy távolságból irányítható. Kamerával, mikrofonnal van felszerelve. Le tud szállni, DNS mintát venni egy szúnyogcsípés érzetével. Vagy képes micro RFID nyomkövetőt a bőröd alá juttatni.
Haza is viheted magadon és be is repülhet otthonodba.
Ezek a fejlesztések gőzerővel folynak és már bevetésre kerülnek hétköznapokban. (Szerencsére remélem csak az USA és az angolszász "birodalom" területén)
én nem tudom de bejelöltem : Fistvánt,Busapót, Zorrót
De majd megdumáljuk konferencia hívásban este a skypon!
Feri!
Van benne kamera teszt és nem ìrnak rosszat a contour roamròl! De nekem akkor is a Drift HD 1080P a favorit!
Ez egy szúnyog? NEM! A legújabb rovar DRONE hadi fejlesztés. Már gyártják! Nagy távolságból irányítható. Kamerával, mikrofonnal van felszerelve. Le tud szállni, DNS mintát venni egy szúnyogcsípés érzetével. Vagy képes micro RFID nyomkövetőt a bőröd alá juttatni.
Haza is viheted magadon és be is repülhet otthonodba.
Ezek a fejlesztések gőzerővel folynak és már bevetésre kerülnek hétköznapokban. (Szerencsére remélem csak az USA és az angolszász "birodalom" területén)
Kép címe: kábelkirály!