Hát attól tartok nem fogom tudni beállítani a láncodat. Jön a kislányom pénteken, ilyenkor Övé a 7vége együtt velünk.
De ósztriába megyek veled feltétlen!
Szeretném meghírdetni az idei "aki mer az nyer" túránkat!
Arról lenne szó, hogy meglovagolva a jó időt (kb. 15 fok) szombaton 25.-én találkozva Gödöllőn 10-kor elindulnánk a velencei tóhoz vagy esetleg a dunakanyart megcélozva a szlovákoldalon visszajönni. A túra ezuttal nem a kilóméterfalásról szólna hanem hogy a tél után megsétáltassuk a vasakat és ezzel elindítani az idei szezont!
Kb. 200 km-t mennénk közben hamburger, lángos, beszélgetés stb.
Ezt a túrát akár az orvos is felíhatná a motoros embernek mint egy balzsam a léleknek (utána elvileg megint szar idő lesz)!
Na már megint egy kicsit tovább gondoltam ezt a pünkösdi kirándulást és arra gondoltam ha már megnézzük a Glocknert akkor még az nap beleférne a Passo Giau is, így nagyából lefednénk az egész napot!
Szombaton 10-kor az M1-M7-es kivezetőjénél találkoznánk a második McD.-os benzinkúton!
Még bejelentkezett 5 motoros és így tudtam megbeszélni!
Bocsi...
Ja és szerintem magadnak írogatsz
Hát attól tartok nem fogom tudni beállítani a láncodat. Jön a kislányom pénteken, ilyenkor Övé a 7vége együtt velünk.
De ósztriába megyek veled feltétlen!
(Olvassa még valaki ezt a fórumot vagy csak magamnak írogatok!?)
Dev! köszi a látogatást! Mindig örülök ha egy klubos betyár betéved a melóba!
Itt a link a nockalmstrasse-ról amin keresztül mennénk a Glocknerre!
http://youtu.be/KvkL6OBlhbY
Találtam a Norriska adatlapodra faja képet.....
de én vagyok a hosszúhétvégés.
Arról lenne szó, hogy meglovagolva a jó időt (kb. 15 fok) szombaton 25.-én találkozva Gödöllőn 10-kor elindulnánk a velencei tóhoz vagy esetleg a dunakanyart megcélozva a szlovákoldalon visszajönni. A túra ezuttal nem a kilóméterfalásról szólna hanem hogy a tél után megsétáltassuk a vasakat és ezzel elindítani az idei szezont!
Kb. 200 km-t mennénk közben hamburger, lángos, beszélgetés stb.
Ezt a túrát akár az orvos is felíhatná a motoros embernek mint egy balzsam a léleknek (utána elvileg megint szar idő lesz)!
1. Robotosék
2. Zorroék
3. Pali haverom ( H. CB 1000)
http://www.sportmotor.hu/motor...