Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én az m3-at 8-9.000 között cseréltem...
Az M5 a Metzeler Interact technológiájával készül, csak úgy, mint a Racetech versenygumik. Ennek az a lényege, hogy a futófelület különböző dőlésszögekhez tartozó területein – a keverék megváltoztatása helyett – a kerék forgási síkjával párhuzamosan futó acélsodronyok eltérő feszessége és sűrűsége biztosítja, hogy a gumi minden helyzetben megfelelő teljesítményt nyújtson. Az úgynevezett 0 fokos acél öv középen feszesebb, biztosítva ezzel nagy sebességnél és féktávon a stabilitást, a gumi két oldalán a sűrűbben elhelyezett acélsodronyok lazábbak, nagyobb tapadási felületet és ezáltal jobb tapadást biztosítva, majd kicsit lejjebb, azon a részen, amit maximum dőlésszögnél használunk, megint egy kicsit feszesebbek, a jobb tartás és jobb visszajelzések érdekében.
az enyémben 7 van.....
mintha mindkettőtök szavaiból az szűrődne ki hogy már mennétek....
Az M5?
Igen, én is ezt érezte, de csak olyan 4.000 Km után....
több komponensű, ennyi...
meg erről....
Idén Metzeler M5-öt próbálom, kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz...
erről beszélek én is......
Nekem az M3 nem jött be, féltem hogy elérem a határait és megcsúszik, de lehet csak pszihológia...
Én a busán 3 garnitúra gumit próbáltam, a Pilot Sport az nagyon hamar kopott, és nehéz volt dönteni a motort.
Azt eladtam még mielőtt elkopott volna, és vettem az M3-at, az már jobb volt, de kanyarodás közben kicsit billeget a motor, nehéz volt szépen az íven tartani a motort.
Miután elkopott vettem a Pilot Powert, és le voltam döbbenve, hogy micsoda különbség van gumi, és gumi között. Könnyebben kezelhető a motor, szépen lehet az íven irányítani, nekem nagy biztonságérzetet ad.
igazán a fentlévő metz m3 al sem volt gondom....csak a fene tudja...
(csak valahogy nem voltam biztos benne.(vagy magamban.)
de majd kiderül a vallatásnál.
elöl pilot sport van és ujszerű.....MÉG NEM CSEREÉRETT.
de ha megtetszik az uj hátsó akkor lehet hogy hozzácserélem.....
Ja egyébként tényleg nagyon jó gumi!
Mi is ezt használjuk!
(Mondjuk én még ki akarom próbálni a Dunlopot is mert Andry nagyon mondja, hogy jó... )
Joci!
Nem akarok okoskodni, de ha van rá lehetőséged, akkor cseréld le az elsőt is ilyen gumira.
Meglátod sokkal jobban fog kanyarodni a motor, teljesen más érzés lesz vezetni.
Ez jó választás!
A legjobb az utcai gumik között!

De ez terepezni nem jó!
ha neked jó, nekem is!
majd meglátom ha megjött....
asztat nem tudom.....
de ne precizkedjetek! nekem jó lessz azt kész.
na.
a nagy kérdés!
mikori a gumi?
dunlop-ot énis......
de gumit akartam!