Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vannak nagyon profi kamerák motorozáshoz/sportokhoz, de azok fél milla körül indulnak.
Elérhető árban, de elfogadható minőségben 2 kamerát ismerek.
Az egyik GáborXX-nek és Kabainak van: Contour HD 1080p.
A másik a GoPro HD 1080p. Ez valamennyivel olcsóbb, és alapból vízálló tokban van (bár kell hozzá még páramentesítő betét). Kapható hozzá mini LCD kijelző, a beállításokhoz/visszanézéshez.
A Contour-hoz is lehet venni vízálló tokot, de az +lóvé.
Az olcsóbb kategóriák általában kevesebbet tudnak szolgáltatásban/felbontásban/képminőségben/üzemidőben/stb.
Val
amire az olcsóbbak is jók, csak nem videózni. Pl. hogyha billeg az asztal, akkor a lába alá.

GoPro-kat pakoltunk lengővillára terepen, patakba, homokba, elütöttük, felrúgtuk és működött. Bár ritkán itt is van lefagyás, de azért használhatók. Van 150GB GoPro videóm (3 napos motorozás terepen), érdemes lenne megnézni a minőség miatt. A gyári promo videók nem mérvadóak.

Ja, szerintem már csak fullHD-ban szabad gondolkodni.
Szia!

Hogyha 1080p-set vettél, akkor min. 15Mbit/sec írási sebességű kártya kell. Ezt a gagyik kivételével a kártyák nagyrésze tudja.
Optimális esetben egy jó akkuval több mint 1 órán át működik. Ezért érdemes 4GB-nál nagyobb kapacitású kártyát venni. Nagy kártya esetén, ha nem akarsz sokat várni a lementéssel, ajánlott gyorsabb kártyát venni. Milyen gyorsat? A leggyorsabbat, aminek az ára még megfelelő neked.
Program: Video-vágó programra gondolsz?
Én Edius-t használok, de van aki Premiert. Vannak egyszerűbbek is, de azokat nem használtam.
Szép estét mindenkinek
Nézegettem őket az interneten, de nem tudom milyen a jó?
Az árból próáltam dönteni de az 5000 ft.os is olyannak tűnik mint a 16000 verzió!
Néztem a próba videot és nem látom a különbséget...
Milyen a jó (motorra, sisakra rögzíthető) Hd kamera? Ár? Formátum amibe rögzít? Felbontás?

Jó lenne jövöre rögzíteni a kirándulásokat és nem csak fényképpel!
JOBB időt mindenkinek!
Robotos

nekem is tudsz tanácsot adni? vettem goprot de milyen programot használjak hozzá?milyen sdhc kártyát vegyek stb?
köszi
Igen van ha Gáborxx-el mész hádézni be kell kapcsolni, hogy vegyen . Különben rövid vidi lesz csak belőle!
Kérdezz!
Napot!
Remélem mielőbb jó idő lesz és gurulhatunk együtt!
Megpróbálok új témát feldobni!

Van valakinek tapasztalata HD kamera ügyben?
Nem is lett belőle világsláger...
No ez... tiszta vicc.
Robotos,

nagyon jó a busás poló-ingpoló amit tőled vettünk

kösz még1szer
Jól van!

Hy