én inkább eladtam volna a drágámat minthogy egy ilyen csúfságot tegyek vele......
akki már annyira tápos,hogy az xx kényelmetlen neki, az vegyen nyugdijjas bérletet és járjon bkv-val.
(ménemmindjártspringervillamegmajomakasztóskormány...)
"rohadt gyenge kényelmetlen"
akinek 'csak 100' le jutott az akassza fől magát egy álmatlan éjszakán után. látom már az oltás el is kezdödött
Nekem az utas is számít,messze elmarad a csutkakormányos motor a turakormányostól...Nekem egy fárasztó hét után nem hiányzik a görnyedés,és a zsibbadás..
Milka esete.. egy turakormány mentette meg az xx-et
Zorro:
Ha a hayabusa az álmod,bocs elképzelésed akkor meg kell venni!
Mert soha sem fog békén hagyni a gondolat!
Baráti társaságban ülj át egy túrakormányos motorra 300km országút után, mondjuk egy 80re..
A busa egy pillanatig sem volt kényelmetlen számomra, a fazék viszont már pár kilcsi után. Rohadt kényelmetlen, rohadt gyenge. . . (szerintem)
És tul finom motor a Te izlésednek szerintem! Ha valóban veszel egyet, 2 év alatt 5 évet öregedsz majd. .. .
Arról nem is beszélve milyen oltásokat kapsz majd mellé.
Volt róla szó,de rendes igényes munkánál cserés:
Villahid,kormány spéci plexi az olajtartályok miatt,bowdenek mind rövidek stb.. Vagy lehet barkácsolni a villahid furkálásával...de a többi akkor is ott van még..
Nem is éppen olcsó! Mivel mindenképpen el akartam adni így már nem áldoztam rá...
hayabusa nyomaték az nincs!
Ezt hiányoltam én is..
Ezen kívül csak pózítívumokról tudnék beszélni...
Ja még 1 ... a busát mindig megnézték,irigykedő pillantások parkolokban,túrákon stb...
Nah ez a fazernél nincs!
Amikor egyedül mentem a busával nem volt gondom...De mi rendszerint 99%-ban együtt megyünk a párommal..
Állatkodni utassal pláne nem szoktam. Jobban értékeljük a kényelmet a preciz müködést..
Az fz1 valóban dögösebb,de már nem annyira kényelmes.
Én 2004 szalonállapotú Fzs-t kaptam nyolcszázért.. E mellett döntöttünk amit nem bántam meg..
aszittem rossz fórumra klikkeltem............
már megint megy a villongás,hogy kinek milyen milye van?
akkor beszállok én is......
mindenkinek el lehet halkulni mert tavasszal -tól lenyomok mindenkit.
ez természetesen Maistearra és José-ra nem vonatkozik.
És akkor még azt meg sem említettük,hogy a három jegyzett topicból(és külömben is.).......
Én leszek a leggyorsabb nagypapa.
Most fazer 1000-rem van..
XX-busa-Fzs 1000..
Elöször nem tetszett ... mert ugye gyengébb...aztán egy 30km proba után,eldöntöttem hogy lecseréljük a busát amit mindenképpen el akartam adni..
Megvettem...jó szerethető masina,az erején kívűl mindenben jobb és precizebb mint a Suzuki volt... De hiányzott a solyom Ezért elmentünk megnézni egyet(katasztrófa volt) hazafelé a haver zx12-jét hoztam 80km.. Háát 217le..de a legjobb az volt amikor visszaültem a fazerre..Kényelemes üléspozició remek fékekkel hangtalan váltó,villanymotor hang ..
Annak aki utassal szeret túrázni kényelmesen,beéri a 260km/h végsebességgel.. 143le használható.De a karod nem szaggatja..
Persze nem azért vettem mert ez volt az elképzelésem, szívem szerint hayabusáznék....
De nekünk ez a legmegfelelöbb masina ..Többet nem veszünk csutkakormányos paripát..
Én elfogadok bármit, csak a busa teljesítménye legyen benne? Nem hiszem, hogy tudnám élvezni hosszú távon egy kevesebb teljesítményű motor filingjét. Az 1000 sek sem tudják pótolni a jó öreg(sportos) busát. Nekem egyáltalán nem kényelmetlen a busa. Láttam már fiatal öreget is aki élvezi
A világ legboldogabb meséje:
Egyszer volt, hol nem volt, volt egy fiú, aki megkérdezett egy lányt:
- Leszel a feleségem?
A lány azt mondta:
- NEM!
A fiú ezután boldogan élt, nagymellű csajokkal dugott, pókerezett, motorozott, bulizott, horkolt, fingott, amikor és ahol csak akart...
akki már annyira tápos,hogy az xx kényelmetlen neki, az vegyen nyugdijjas bérletet és járjon bkv-val.
(ménemmindjártspringervillamegmajomakasztóskormány...)