Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én inkább eladtam volna a drágámat minthogy egy ilyen csúfságot tegyek vele......
akki már annyira tápos,hogy az xx kényelmetlen neki, az vegyen nyugdijjas bérletet és járjon bkv-val.
(ménemmindjártspringervillamegmajomakasztóskormány...)
Robotos!

Asszonpajtással mi va? Hogy áll az utazással?!
( Judit te is válaszolhatsz )
Üdv tagoknak ! Azért ez a vidi nem gyenge! De a Fazeres sem.
http://youtu.be/M-EaB2EvVVw
"rohadt gyenge kényelmetlen"
akinek 'csak 100' le jutott az akassza fől magát egy álmatlan éjszakán után. látom már az oltás el is kezdödött
Nekem az utas is számít,messze elmarad a csutkakormányos motor a turakormányostól...Nekem egy fárasztó hét után nem hiányzik a görnyedés,és a zsibbadás..
Milka esete.. egy turakormány mentette meg az xx-et

Zorro:
Ha a hayabusa az álmod,bocs elképzelésed akkor meg kell venni!
Mert soha sem fog békén hagyni a gondolat!
Baráti társaságban ülj át egy túrakormányos motorra 300km országút után, mondjuk egy 80re..
Adventure
Igen az oltásoktól jobban félek...
A busa egy pillanatig sem volt kényelmetlen számomra, a fazék viszont már pár kilcsi után. Rohadt kényelmetlen, rohadt gyenge. . . (szerintem)
És tul finom motor a Te izlésednek szerintem! Ha valóban veszel egyet, 2 év alatt 5 évet öregedsz majd. .. .
Arról nem is beszélve milyen oltásokat kapsz majd mellé.
Akàr kettöt is
Szerintem az átalakításhoz amerikából meg lehet venni a dolgokat viszonylag olcsón...
Volt róla szó,de rendes igényes munkánál cserés:
Villahid,kormány spéci plexi az olajtartályok miatt,bowdenek mind rövidek stb.. Vagy lehet barkácsolni a villahid furkálásával...de a többi akkor is ott van még..
Nem is éppen olcsó! Mivel mindenképpen el akartam adni így már nem áldoztam rá...
Meg van a megoldás!

Hayabusára egyenes kormányt!
Már várom a tavaszt! vannak akik nem férnek a bőrükben. hogy mindenkinek esélyt adjak egy gyertyapipát lehúzok.
najó.....
meg rád sem vonatkozik.
az fzs 1000 = régi karbis 143le fazer...

hayabusa nyomaték az nincs!
Ezt hiányoltam én is..
Ezen kívül csak pózítívumokról tudnék beszélni...
Ja még 1 ... a busát mindig megnézték,irigykedő pillantások parkolokban,túrákon stb...
Nah ez a fazernél nincs!
Amikor egyedül mentem a busával nem volt gondom...De mi rendszerint 99%-ban együtt megyünk a párommal..
Állatkodni utassal pláne nem szoktam. Jobban értékeljük a kényelmet a preciz müködést..
Az fz1 valóban dögösebb,de már nem annyira kényelmes.
Én 2004 szalonállapotú Fzs-t kaptam nyolcszázért.. E mellett döntöttünk amit nem bántam meg..
aszittem rossz fórumra klikkeltem............
már megint megy a villongás,hogy kinek milyen milye van?
akkor beszállok én is......
mindenkinek el lehet halkulni mert tavasszal -tól lenyomok mindenkit.
ez természetesen Maistearra és José-ra nem vonatkozik.
És akkor még azt meg sem említettük,hogy a három jegyzett topicból(és külömben is.).......
Én leszek a leggyorsabb nagypapa.
Neked mikori a fazer?
Nekem az fz1 nagyon tetszik, 2007 utánniról beszélek.
Szerintem 150 le elèg, nekem a nyomatéka hiányzik a busának!
Most fazer 1000-rem van..
XX-busa-Fzs 1000..
Elöször nem tetszett ... mert ugye gyengébb...aztán egy 30km proba után,eldöntöttem hogy lecseréljük a busát amit mindenképpen el akartam adni..
Megvettem...jó szerethető masina,az erején kívűl mindenben jobb és precizebb mint a Suzuki volt... De hiányzott a solyom Ezért elmentünk megnézni egyet(katasztrófa volt) hazafelé a haver zx12-jét hoztam 80km.. Háát 217le..de a legjobb az volt amikor visszaültem a fazerre..Kényelemes üléspozició remek fékekkel hangtalan váltó,villanymotor hang ..
Annak aki utassal szeret túrázni kényelmesen,beéri a 260km/h végsebességgel.. 143le használható.De a karod nem szaggatja..
Persze nem azért vettem mert ez volt az elképzelésem, szívem szerint hayabusáznék....
De nekünk ez a legmegfelelöbb masina ..Többet nem veszünk csutkakormányos paripát..
Én elfogadok bármit, csak a busa teljesítménye legyen benne? Nem hiszem, hogy tudnám élvezni hosszú távon egy kevesebb teljesítményű motor filingjét. Az 1000 sek sem tudják pótolni a jó öreg(sportos) busát. Nekem egyáltalán nem kényelmetlen a busa. Láttam már fiatal öreget is aki élvezi
A világ legboldogabb meséje:
Egyszer volt, hol nem volt, volt egy fiú, aki megkérdezett egy lányt:
- Leszel a feleségem?
A lány azt mondta:
- NEM!
A fiú ezután boldogan élt, nagymellű csajokkal dugott, pókerezett, motorozott, bulizott, horkolt, fingott, amikor és ahol csak akart...
Úr Isten! 03]
Tènyleg!