Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valami idegen ír gyerek.
Jedi mester, távolban a Tatuin.
Gyúrósok!
Mindig kukáznak!
Igen, ügyes ez a Dev gyerek!
Azért reggelre felásta a kertet!
De ennek soha nincs jó vége...
Le sem száll a motorról és már....
Azután visszahúzódik!
Amint valamilyen eszközt talál, azonnal dolgozni kezd!
Csunáj!

Vizsga megvót...
Hello
Nem tudja valaki hol tudnèk jó áron eurot venni!
Vagy valakinek elfekvöben esetleg?
Örülök hogy mindenki egyben!
Má megint túl sok időm van, következőre szűkebbre szabom igérem
És írnék pár szösszenetet annak emlékére, hogy megint együtt töltöttünk pár napot (igaz csak egy részével a bandának) . De fel a fejjel lesz ez még így se

Kezdem az elején ( kár hogy nem voltam ott) , mer má megint elcs...tem a hetet és nem bírtam időben elszabadulni . Induló hét előtt pár percel Bp-ről, érkezés 9 körül Bük-re.(este) A kedves haverok kijöttek elém nem bíztak bennem annyira, hogy oda bírok találni egyedül . Azért gyanús volt hogy Vass hozta magával sisak nélkül Zorro-t aki eléggé mosolygott. Megtaláltuk a szállást leveszem a sisakomat de még mielőtt tudtam volna pár szót szólni kezembe nyomtak két felest . Dávid csipázza a dolgot de nem lesz ez kicsit túlzás Aznap nem történt semmi érdekes számomra elmentünk aludni. Na jó megismerkedtem új emberekkel

De mégiscsak történt kirívó: megkaptam Vass-t szobatársnak Egymás ellen horkoltunk egész éjszaka de ő győzött Hajnali 3 körül akartam megszúrkálni meg még sok minden más is eszembe jutott de a jó szívem megmentette ( meg vissza is bírtam valahogy aludni)

De elég a baromságokból kezdjük végre a motoros élményekkel. Jó lett a motorom, már ez is kész élmény .

Szombet reggel induló osztrákia. Meleg volt mint állat nem esett az eső meg még jól is éreztük magunkat, kell ennél több? Igen kell egy GPS vagy legalább egy k..va térkép Ha már senki nem tudja, hogy merre kell menni. Madigabi azért megvédte a mundért mert legalább megkérdezték hogy merre van Mariazell! (ja én akkor tudtam meg, hogy oda indultunk) .

A táj ro..dt szép, állandóan le akarsz esni az útról mer mindig azt figyeled. Első megálló asszem egy benzintyúknál volt mer akinek nem elég a tankja vegyen Busát (GSX-R 1000) .
Jó jó jó, jó motor az elfér rajta 3 ember is . És utólag is bocsánatot szeretnék kérni a kút mellett lévő almafa tulajától, azért maradt még rajta gyümölcs, nem legeltük le az egészet.
Tovább kanyargott az út felfele még csak megnem érkeztünk Zell-be. A motorokat ledobáltuk jó magyar szokáshoz híven szanaszét meg a csapat is mint a szélrózsa szétszéledt! Csakm akkor kerültek elő mikor nem bírtak a kajával és segítséget hívtak. De már haza kellett indulni mert a 170Km-ert kb 5 óra alatt abszolváltuk (micsoda tempó) és már későre járt. Délután 3.

Hazaúton sikerült kb. 100m után elhagyni a csapat felét és meg sem találtuk őket estig De innentől egy kicsit több problémát okozott a navigálás. nagyjából eltévedtünk legalább 8-szor és fingunk nem volt, hogy merre kellene mennünk de arról sem, hogy hol vagyunk
Se baj Andry megmentette a helyzetet a telefont GPS-re állította és beledugta a tanktáskámba. Az a rohadvány állandóan megfordult meg írányt váltott és felakart mindenáron vinni a pályára. Még chopperesek is vezettek minket. Gyenge cink volt Aztán mire végre valamennyire megértettem a iránymutatást, hogy az a roh..t hmm....

Nem baj az egyetlen település amit ismertünk táblák alapján az Graz. Kis kerülő ( úgy 100km ) de legalább haza vezet. Mikor hazaértünk a csapat másik fele rég a szálláson volt. Itt is vesztettünk.

Nem baj elő a kumiszt meg a vízipipát hadd bóduljon a buksi. Andry-nak boldog szülinapot kívántunk meg minden. Ekor five is elárulta, hogy van neki egy komplett váltója Busához. Csak épp őt nem kérdeztem

Eljött az éjszaka is elfogyott a pia is nincs más hátra vissza az oroszlán barlangba Vass-hoz!

Reggel kelés irány vissza labancokhoz vár a szerpentin. Lányok ledobva a kávézóba Skacok föl a hegyre. kiba..ott jó a hely. Tükör az út kevés a jármű. Mentünk egy, valaki meg több kört. Andry-t nem lehetett le szaggatni a motorról Coldrex-nek is elment a esze . És amikor már mindenki jól érzi magát megérkezik a Policei . Zsír ! Elkezdte mondani szépen artikuláltan németül hogy nem parkolhatunk ott meg hogy van itt egy pár ungarische betyár akik száguldoznak mint az állat. mi meg szépen artikuláltan elmondtuk neki magyarul hogy nem mi vagyunk azok, biztos a másik magyar csapat hát ki más Aztán Robotosné utasítására elszivárogtunk de valamiért senki nem indította be a motort?

Csajok fel a motorra gyerünk innen még nem lesz decibel mérés, szeva ausztria, szép volt jó volt csááá!