Hát majdnem 400 kép lett!
Sok jó menet közbenit csináltunk, szerintem erre rá kéne szervezni egy McDonald's-os meetinget és vinni egy laptopot aztán akinek vannak jó képei azt átmentegetni a pendrive-ra, már aki úgy érzi hogy kell neki...
Nagyon szépen köszönöm az invitálást, de csak vmikor délelőtt tudok elindulni, úgyhogy kimarad.
Szolíd mátrázásra gondoltam, valaki arra téved szóljon, meghívom egy meggyes mákos palacsintára.
a jéger már megtette hatását.....(lehet hogy a motort is meg kéne vele locsolni...hátha.)
ment volna másnap egy osztrák turára (egy másikba)és a gumisnál volt pécelen..(hogy egy gumiszervizes minek megy máshova gumiért azt én sem sejtem...)
onnan jött haza felé és egy szivar befordult elé....saját állitása szerint sem látta a Márkot.
a többi részletet majd elmondja személyesen....gondolom.
tulajdonképpen nem is tartottál fel minket!
eleve lassan mentünk hogy a busák ne maradjanak le........
(egyébként pedig örülünk hogy velünk tartottál!)
Köszi mindenkinek!
Madiék!
Five! Tényleg 500 felett volt!
VasÚr! Bocs, meleg, dugó: bogyók szana-szét! Remélem, te is haza értél!
A képek és videók elvesztek, így mi nem tudunk feltenni semmit!
Sok jó menet közbenit csináltunk, szerintem erre rá kéne szervezni egy McDonald's-os meetinget és vinni egy laptopot aztán akinek vannak jó képei azt átmentegetni a pendrive-ra, már aki úgy érzi hogy kell neki...
Köszönöm mindenkine! Köszönöm a szervezést a Szögedieknek.
300 körül lett a vége!
Kèpek hamarosan...
Szolíd mátrázásra gondoltam, valaki arra téved szóljon, meghívom egy meggyes mákos palacsintára.
Akik itthon maradtak nem gurulnak holnap valamerre?
de neked is csak joci.
barátoknak csak joci.
ment volna másnap egy osztrák turára (egy másikba)és a gumisnál volt pécelen..(hogy egy gumiszervizes minek megy máshova gumiért azt én sem sejtem...)
onnan jött haza felé és egy szivar befordult elé....saját állitása szerint sem látta a Márkot.
a többi részletet majd elmondja személyesen....gondolom.
eleve lassan mentünk hogy a busák ne maradjanak le........
(egyébként pedig örülünk hogy velünk tartottál!)
Jó motorozást és fényképeket, de ezerrel!
Nagyon jó kép! Persze a beállításra gondolok!
Üdv!
Jobbulást!