Először is Basszus, Márk! Remélem, a jéger gyorsan gyógyít! Jobbulást és sajnálom...! Mikor és hol történt? Semmi bajom az öregekkel, én is az leszek egyszer, talán, de..... EHHH!
Másodszor. Napok óta csak most először vagyok a gép közelében, így most köszönöm meg, hogy a királytúrára csatlakozhattam hozzátok! Köszönöm, jól éreztem magam, és remélem, hogy nem nagyon hátráltattalak benneteket!
csak a lelke sérült, meg a motor..(de már meggyógyitottuk jegesmesterrel.)mármint a lelkét.
elékanyarodott egy öreg....nem látta.
kb 50-el ment. szerencsére.....
Márknak,a szomszédomnak annyira megtetszett Andry,és Pep oldalidoma,hogy ő is kiigazitotta a fazer idomait....meg a fejidomot...meg a túradobozt....meg a kormányt...a müszerfalat.......stb.
neki hálistennek semmi komoly.
Köszönjük!
Holnap át mehetünk kanyarogni egy kicsit, 50 km van egy nagyon jó 16 km-es kimondott motoros szakasz. Bár már addigra mi 365 km-ren túl leszünk.
Először is Basszus, Márk! Remélem, a jéger gyorsan gyógyít! Jobbulást és sajnálom...! Mikor és hol történt? Semmi bajom az öregekkel, én is az leszek egyszer, talán, de..... EHHH!
Másodszor. Napok óta csak most először vagyok a gép közelében, így most köszönöm meg, hogy a királytúrára csatlakozhattam hozzátok! Köszönöm, jól éreztem magam, és remélem, hogy nem nagyon hátráltattalak benneteket!
Üdv: laci (fehér gixxer)