Neo-Citran is jó lesz Neked nincs olyan? csak szépen mindent sorjában de először a Coldrexet szívnám fel, ha már olyan aranyos volt a Coldrex , hogy rögtön felajánlotta
jaj de aranyos vagy, köszönöm akkor ha ilyen nagylelkű vagy, legalább kellene két adagnyi reggel már tudok szerezni valamit, ha addig nem pusztulok meg
Elegem volt a mai napbol megyek hátha megint álmodok valami hülyeséget...
Tegnapról mára például azt álmodtam, hogy volt egy szép sárga fehér csopperem és egy öreg néni ráült és feldöntötte, ami persze össze-vissza karcolódott, amiért én egy kicsit bepöccentem rá!
De minden jó ha vége jó alapon engem egy kis idő után kiengedtek a sittről és a néni is felépült és már nem haragudtam rá... na erre varjatok gombot...
az állmok kifürkészhetetlenek ...
Természetesen amennyit csak szeretnél
Erre csak azt tudom mondani, hogy milen jó is hogy nem arra mentünk
Elegem volt a mai napbol megyek hátha megint álmodok valami hülyeséget...
Tegnapról mára például azt álmodtam, hogy volt egy szép sárga fehér csopperem és egy öreg néni ráült és feldöntötte, ami persze össze-vissza karcolódott, amiért én egy kicsit bepöccentem rá!
De minden jó ha vége jó alapon engem egy kis idő után kiengedtek a sittről és a néni is felépült és már nem haragudtam rá... na erre varjatok gombot...
az állmok kifürkészhetetlenek ...
Azután meg jön a fotó!
http://www.origo.hu/auto/20110...
Légyszíves csörögjél rám a 30/3775544-es számon.
Köszi
külföldre jár, be van havazva, elvileg dolgozik
holnap délelőtt ha bekapcsolnád az msn-t......
megyek dolgozni.
jók legyetek.
Pepről tudunk valamit?
napok óta nem érem utol.
(nem akarok semmit,csak eltűnt..)