Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van!
de nem biztos hogy örülni fogunk neki.......
jovan apa de holahelyem?
Mi van? Meg mertél szólitani? Ez hogy gondoltad? Menj a helyedre egyes ...
te ekkora császár vagy hogy magadnak mersz csak válaszóni mi?
Fölhivott egy tag és aszonta a telefonba hogy holnapra megmondja!
Jauuuuuuu reggelt ! Van élet a halál után?

Filozofálgassunk
Joci, jobbulást! Meg most azt kéne mondanom, hogy várunk vissza de hova? Én még nem is motoroztam veled
azért nem azt irtam hogy tuti nem megyünk,hanem azt hogy lehet....
Autó is van!

köszönöm szépen..
de sajnos azt hiszem a május 7.ét is érinteni fogja.....
(pedig szeretnék...)
Gyógyulást neked!
azért annyira nem gáz a helyzet.....
csak amiatt vagyok pipa,hogy még mindig nem mehetek..........
de pikk-pakk feltámadok hamvaimból. (ahogy szoktam)
köszönöm Barátaim!

Sajnálom baresz
Szép!
Király bácsi a legjobbakat kívánom!Szerintem neked szarabb mint nekünk, legalábbis én nem lennék a helyedben!Gyógyulj meg!
kedves feleim.
Szomorú szivvel,de bizakodva tudatom veletek,hogy még néhány hetet nélkülözni lesztek kénytelenek.(kb junius elejéig...)
az a kellemetlen helyzet állt elő,hogy sürgősen ki kell venni a lábamból a fémet....
az történt ugyanis,hogy egy tulcsontosodás nevű folyamat zajlik a lábamban.ez tulajdonképpenképp az hogy a fémet elkezdte benőni a csont.a gond az,hogy a plusz csont már nem fér el és bassza az izületet.sajna nem tudom kivárni a szezon végét mert addigra benő,és ahoz hogy kivegyék teljesen szét kéne majd bombázni a combomat.
ez várhatóan május közepén fog megtörténni...pici lábadozás-pici motor bütykölés...és már leszek is!
ezuton kérek mindenkitől elnézést aki számitott rám.
stradkorlát kék
Én még nem
Mi küldtük direkt oda, hogy idegesítsen!
Középiskolás koromban a kedves magyar Tanöröm mindig azt mondta, a Gábor már megint terjeszti itt a kort.
Van benne valami, de hát tegnap a gyurodábol kilépve nem ott állt előttem ez a csúnyaság....
az anyjaszencségitetet
szép napot!
jo kis banda....
miért nem veszek én is egy ilyentett